NATHA Yoga Karlskrona
Karlskrona » Andlig healing av Jordklotet

Andlig healing av Jordklotet


Var 5:e vecka

 

kl. 17:30-19:10 

Åkalla-övning av SHAMBALA för fred på jorden och för andlig healing av hela planeten.

 

Kostnadsfritt!

Kom med Shambala-yantra, ni som fått den!

 

Denna andliga övning som kommer att tränas unisont över hela Europa i våra yogafilialer, är tillägnad planetarisk fred och förandligande, genom att åkalla hjälpen av världens kung från Shambala  och av SHAMBALA-s gudomliga subtila värld, och det kommer att göras med subtilt-telepatiska stödet av vår andliga guide, Grieg.

MOTTO :
Inte bara en trosbekännelse av hela Asien, men en hel epok av oanade välgörande gudomliga energier och möjligheter som kommer , uttrycks med begreppet SHAMBALA. En era där aspiranten ut på en andlig väg uppfattar i sitt hjärta att ett samtal alltid flera gånger för att agera för att vakna helt andligt. En era där den andliga aspiranten uppfattar ett mystiskt samtal för att våga stiga andliga höjder att erövra gudomlig perfektion. En era av andliga ansträngningar som gjorts med en uppriktig önskan att bidra till välfärden för alla människor på jordklotet. För detta arbete outtröttligt hjälper strävar efter att vara fast ansluten till den mystiska rike SHAMBALA - dem och ta emot Hans Gudomliga Nåd permanent och inspiration.” ( Nicolas Roerich, rysk målare som betraktas som en budbärare för SHAMBALA för Jorden )
I gammal tibetansk tradition, särskilt i Kalachakra Tantra , en mycket speciell plats upptar hänvisningen till vad som anses vara grundläggande andliga centrum för planetens mänsklighet - det mystiska riket av de välsignade vise, som kallades för SHAMBALA på Sanskrit ( DE - BYANG , på tibetansk, vilket kan översättas som ”extatisk oändlig källa av lycka”) .

Faktumet är att många gamla skrifter anger SHAMBALA som andligt centrum eller mystiska polen på vår planet. Det är ett subtilt rike, som kan liknas vid en andlig sol, kring vilken all visdom från denna planet samlas. SHAMBALAs gudomliga inspiration är beskyddare av hela mänskligheten och av alla autentiska andliga läror och vägar. I nästan alla andliga traditioner av mänskligheten finns konsekvent ledtrådar och bevis om att det finns ett heligt suveränt land som betraktas som den andliga världens centrum. Hinduer kallar det för ”ARIAVARSHA” eller ”PARADESHA”, buddhister kallar det för ”SHAMBALA”, kineser för ”Xi Pien” eller ”Kun Lun” - en dal där de odödliga lever i perfekt harmoni, ryssarna känner till det som ”Belovode”, ”Janaidar” eller ”Vita vattens land”, den gamla hebreiska kallar det för ”Salem”, ”Garden of Eden” eller ”Promised Land”. Dacisk tradition kallade det för ”Vitta Ön” , ”Heliga Ostrov”, ”Memorial Land” och inom esoterisk litteratur för ”Shangri-La”, ”Agartha”, ”Land of the Gods”, ”Hyperborea”, osv. Stora esoterikern Rene Guenon säger om SHAMBALA att det är den typen av ”Noaks ark” som håller hemligt groddar av permanent återblomstrande av gudomliga livet på denna planet.

 

Anmälan krävs: yoga@natha.se Senast den 13 april ( OBS! Alla NYA deltagare ska få ett present. Vi behöver veta exakt antal deltagare!)

Plats: NATHA Yogacenter, Byggmästaregatan 1 (Långö)

Kalendarium

DROP IN - Kurs: YOGA in English [läs mer]
DROP IN - Kurs: Integral YOGA [läs mer]
DROP IN - Kurs: Senioryoga [läs mer]
DROP IN - Kurs: Meditation [läs mer]
04 mars - Helgkurs: Yoga för par [läs mer]
08 mars - Workshop: Fira KVINNODAGEN tillsammans [läs mer]
10 mars - Terapi: Ljudhealing med kvartskristall sjungande skålar [läs mer]
10 mars - FESTLIG INVIGNING [läs mer]
13 mars - Kursstart: Chakra balansering med sjungande skålar [läs mer]
13 mars - Kursstart: Chakra meditation [läs mer]
14 mars - Kursstart: Solhälsning [läs mer]
18 mars - Workshop: Skrattyoga [läs mer]
24 mars - Terapi: Ljudhealing med kvartskristall sjungande skålar [läs mer]
24 mars - Öppet Hus: Earth Hour 2018 [läs mer]
05 april - Kursstart: Meridian Yoga [läs mer]
15 april - Start: Barnyoga (med vuxen) [läs mer]
15 april - Workshop: De 5 emotionella såren, och hur vi kan hela oss [läs mer]
21 april - Terapi: Ljudhealing med kvartskristall sjungande skålar [läs mer]
22 april - Sköna söndag: Klubb Katharsis [läs mer]
13 maj - Sköna söndag: Klubb Katharsis [läs mer]
19-20 maj - Hälsorundan - Öppet Hus [läs mer]
25-27 maj - Retreat: Det förtjusande samspelet man-kvinna. [läs mer]
3 juni - Terapi: Ljudhealing med kvartskristall sjungande skålar [läs mer]
10 juni - Sköna söndag: Klubb Katharsis [läs mer]
YoutubeFacebookInstagramRSSno-to-the-apocalypse
Misa Yoga CampsMisa TVAtmanLove