NATHA Yoga Karlskrona
Karlskrona » Esoterisk Kama Sutra för män

Esoterisk Kama Sutra för män


Ett modern, initiatiskt perspektiv om lärdomen från Kama Sutra.

8 veckors kurs - start annonseras inom kort

 

Vi erbjuder män en enkel samt effektiv modalitet för att fördjupa sig i praktiska kunskapen från Kama Sutra.

Kama Sutra betyder "avhandling om sexuellt njutning." Till skillnad från den kristna uppfattningen att samlag endast är för fortplantning, uppenbarades Hindus från fjärde århundradet i erotik och trodde att livet har fyra syften: ett dygdigt liv (dharma), välstånd (artha), önskan (kama) och befrielse (moksha). De ansåg strävan efter överlycka genom sexuell njutning och tillfredsställelse att vara en andlig strävan.
Den äkta yogatraditionen avslöjar ett helt annat tillvägagångssätt angående kärlek och sexualitet, mycket mer positiv och fullbordande, till skillnad från den förvirrade synen som de flesta västerländerna har, antingen okunniga eller felaktigt utbildade.
Kama Sutra och tantra erkände att den intensiva njutingen som delas mellan mannen och kvinnan i älskog grundad på sexuell kontinens, om den är klokt förfinad och kontrollerad, är ett kraftfullt sätt att öka medvetenheten, som är grunden till att förstärka den andliga utvecklingen för var och en av dem. Ett sexuellt aktivt liv, som är helt kontrollerat, är inte alls oförenligt med YOGA-praktiken eller med den andliga utvecklingen.
Långt från att tvinga YOGA-utövarna till avhållsamhet eller impotens, ökar yogiteknikerna den sexuella kraften och ökar erotiska känslorna, vilket möjliggör fullständig kontroll över de erotiska energierna, för att sedan sublimera dem till högre former av energi.
Den överlägsna och berikade sexualiteten och älskoget som upplevs i ljuset av de tantriska hemligheterna hindrar inte den andliga utvecklingen, men de snabbar upp den.
Tantra yoga som grund för Kama Sutra är den komplexa metodologin för upplysning genom perfekt kontroll av det maximala njutningen, där yoga är ensemblet av de praktiska metoder som används för att fullt ut uppnå detta.

Den exakta utövandet av yogateknikerna ökar inte bara den sexuella kraften, det ger dessutom en djup, rätt attitud under älskoget.
Sexualiteten är en normal mänsklig funktion, som inte alls är skamligare än att äta eller sova. Sexualiteten är en källa till glädje och njutning, samt ett ganska estetiskt sätt att uttrycka sin personlighet.

Impulsen (attraktionen) som uppmuntrar människorna till älskog är ett uttryck för den universella längtan efter det Oändliga, som består av föreningen av de två motsatta halvorna.

 

Det föregår inget sexuellt på kurserna.

Ha gärna med er anteckningsblock och penna.

 

Pris: 1400 kr. eller 200 kr/gång

 

Kalendarium

DROP IN - Kurs: YOGA in English [läs mer]
DROP IN - Kurs: Integral YOGA [läs mer]
DROP IN - Kurs: Senioryoga [läs mer]
DROP IN - Kurs: Meditation [läs mer]
13 mars - Kursstart: Chakra balansering med sjungande skålar [läs mer]
15 april - Start: Barnyoga (med vuxen) [läs mer]
15 april - Workshop: De 5 emotionella såren, och hur vi kan hela oss [läs mer]
21 april - Terapi: Ljudhealing med kvartskristall sjungande skålar [läs mer]
22 april - Sköna söndag: Klubb Katharsis [läs mer]
13 maj - Sköna söndag: Klubb Katharsis [läs mer]
19-20 maj - Hälsorundan - Öppet Hus [läs mer]
3 juni - Terapi: Ljudhealing med kvartskristall sjungande skålar [läs mer]
10 juni - Sköna söndag: Klubb Katharsis [läs mer]
01 och 08 sep - YOGADAG - ÖPPET HUS [läs mer]
YoutubeFacebookInstagramRSSno-to-the-apocalypse
Misa Yoga CampsMisa TVAtmanLove