Natha Yoga Center Karlskrona
Karlskrona » Ljudhealing för chakra balansering

Ljudhealing för chakra balansering


Terapi

 

Vårteminen 2020:

Lördag den 9 maj, den 16 maj, den 23 maj, den 30 maj, den 13 juni kl.15-16

Söndag den 7 juni, kl. 15-16

 

Våra kroppar har en komplex struktur, vilket gör att när man jobbar med ljud, de kan ha en djupgående avslappannde och helande effekt på organ, vävnader och celler, såväl som blodcirkulationen och det endokrina systemet. Ljudhealing med kvartskristall klangskålar är djupt balanserande på alla nivåer - och vi kommer att utförska deras chakra balansering effekt i nivå med de 7 huvudchakra.
Dessa kvartkristall skålar har många fysiska egenskaper; de utvecklar, omvandlar och överför energi. De är mäktiga verktyg  eftersom de överför ljudvågorna oerhört intensivt, mycket bättre än metallskålar. De är stämda på 432Hz, vilken är den mänskliga kroppens frekvens.

Ljudhealing krävs kunskap bl.a. om de viktigaste 15 övertonerna (som man kan kontrollera med kristall klangskålar, men inte med metal skålar), och den ordningen de bildas naturligt från gruntonen, samt treklang och harmonilära för att spela skålarna så att de är i resonans med var och en av de 7 huvudchakra. Vår terapeut känner också till den specifika frekvensen för vart och ett av våra inre organ, så att han går igenom dem i en viss sekvens som gynnar helandet. Det räcker inte om man bara plingar på dem :-)

Kristallskålarna alstrar en vibrationsfrekvens som skapar ett energifält, med kapaciteten att påverka och omvandla till det bättre ett utrymme, en person, vatten osv. Denna vibration är så intensiv, att den har potentialen att hela på flera olika plan. Klangskålarna är gjorda av 99,992% ren krossad kvartskristall. Deras ljud är oerhört rent, upphöjt, som från en sublim värld.

 

FÖRANMÄLAN KRÄVS! yoga@natha.se För att respekteera rätt avstånd mellan deltagarna, vi kan ta max 12 personer åt gången.

 

Lärare: Francisc Nagy-Björn, musiker och tonsättare med över 50 års erfarenhet, samt yogalärare med över 20 års erfarenhet.

Pris: 200 kr. Ange namn och "ljudhealing" som avsändare när du betalar avgiften till BG 5079 - 7620 eller till Swish: 1233681459

 

 

 

 

 

PÅ GÅNG

LIVE ONLINE - Integral YOGA - gratis [läs mer]
Terapi - LJUDHEALING med kvartskristall klangskålar [läs mer]
KURS - Integral YOGA [läs mer]
retreat - Ayurveda hälsohelg [läs mer]
för NATHA medlemmar - Utvecklingsgrupp för vår Yoga Community [läs mer]
STÖDD - Meditation för att stödja varandra i dessa tider (Corona virus) [läs mer]