NATHA Yoga Karlskrona
Karlskrona » Om Natha

Om Natha


NATHA Yogacenter är registrerad som ideell yogaförening, som undervisar i Integral Yoga - en intelligent kombination av alla viktiga traditionella yogaformer: Hatha Yoga, Kundalini Yoga, Yoga Nidra, Laya Yoga, Kriya Yoga, Ashtanga Yoga, Siddha Yoga, Tantra Yoga, Karma Yoga, Jnana Yoga, Raja Yoga, m.m.; så att var och en av Er kan finna det som passar Er bäst, för kropp, själ och sinne. Vi har valt att jobba ideellt, för vi vill inte göra businness med yoga.

Vår integral yoga kurs innehåller dessutom kunskap om meditation, esoterisk astrologi, Ayurveda, Kashmir Shivaism, Kalachakra, färgterapi, fytoterapi, hälsa, sexuell kontinens, musikterapi, ljudhealing, chakra balansering, akupressur, biorytmer, tillämpad psykologi, m.m.

Vi erbjuder unika initieringar, som inte finns på någon annan yogaskola i världen.

NATHA är en andlig yogaskola i sin djupaste mening, som erbjuder er ständig utveckling och kontinuitet i den andliga undervisningen, med ny teknik och skriftlig teori, varje lektion, som förklarar de medicinska, psykiska, mentala och andliga effekter av varenda metod.

Våra kompetenta yoga- och tantralärare är internationellt certifierade, på ATMAN World Federation for Yoga and Meditation, efter en 3-års yogagrundutbildning, och ytterligare en 2-års yogalärarutbildning, som man avslutar med examination och kandidatarbete.

Vi har löpande kurser i Integral Yoga, Tantra för Kvinnor, Meditation och Intensiv Tantra.
Därutöver håller vi en mängd andra kortare och längre kurser, som till exempel morgonyoga, lunchyoga, afterworkyoga, barnyoga, gravidyoga, senioryoga, skrattyoga, antistress yoga, yoga för män, tantra för kvinnor, yoga för par, meditationskurs, chakra meditation, chakra balansering med sjunngande skålar, solhälsning modulmorgonyoga, lunchyoga, afterworkyoga, barnyoga, gravidyoga, senioryoga, skrattyoga, antistress yoga, yoga för män, tantra för kvinnor, yoga för par, meditationskurs, chakra meditation, chakra balansering med sjunngande skålar, solhälsning modul, m.m..

Vår yogaskola tillhör Mahasiddha-traditionen, vilken utmärks av andliga guidens förmåga att telepatiskt och empatiskt överföra subtilaq tillstånd till de kursdeltagarna som har strävan, öppenhet och förberedelse nog att motta dessa upphöjda medvetandetillstånd.

Idag undervisar man vårt yogasystem i yogaskolor över hela världen och med sina över 65.000 medlemmar är den en av Europas största yogaskolor.

Varför ska man träna yoga?
 

Det finns många svar på den här frågan. Vi kan nämna hundratals skäl att träna yoga. Det enklaste är att tack vare yoga kan vi bli lyckliga. Alla människor vill vara friska och söker efter lycka, men de brukar söka efter den i den yttre världen. Yoga hjälper oss att förstå att lyckan bör sökas efter inombords, eftersom den faktiskt betyder kroppens, själens, sinnets och andens harmoni. Genom att öva yoga, andningsövningar och meditation kan du nå den fysiska, psykiska, mentala och andliga balansen som är källan till gränslös, villkorslös lycka, samt hälsa.

Yoga kan skänka oss, om den är korrekt och ihärdig tränat, hälsa och kroppslig harmoni. Yoga skänkerr oss praktiskt taget gränslösa sätt att göra vårt liv och öde bättre, att finslippa vår personlighet, att lära känna oss på djupet, för att kunna leva sitt liv optimalt.

Yoga hjälper oss att förstärka vårt medvetande och öppna oss för en inre andlig upplevelse. Den sublima inre dimensionen som yoga möjliggör, tillför vårt liv något unikt som hjälper oss att upptäcka den djupa innebörden av vår existens integrerad i det absoluta. De uppenbarelser som yoga katalyserar i vårt inre universum tillåter oss att sluta leva i en begränsad värld.
 

Tack vare yoga avslöjas verkligheten för oss som mycket mer omfattande än den vanliga fysiska, materiella världen, med sina oundvikliga frustrationer och lidande.

Tack vare yoga kan vi uppleva sinnets fascinerande inre dimension. Yoga avslöjar den upplysande visionen som alstrar inre styrkan och euforisk, djup  frihet. Genom yoga kan vi enkelt få tillgång till en obegränsad källa till kunskap, lycka, hälsa och välgörande kraft.

 

Kalendarium

3 juni - Terapi: Ljudhealing med kvartskristall sjungande skålar [läs mer]
06 juni - Fira nationaldagen med meditation [läs mer]
13 juni - Medlemsfest - knytkalas [läs mer]
10 juni - Sköna söndag [läs mer]
19 juni - 28 aug - Sommar yoga - för kropp och själ [läs mer]
01 och 08 sep - YOGADAG - ÖPPET HUS [läs mer]
4 sep & 12 sep - Kursstart: Integral YOGA [läs mer]
11 sep - Start: Lunchyoga - relax & reload [läs mer]
11 sep - Kursstart: Esoterisk Kama Sutra för mänm [läs mer]
20 sep - Kursstart: Tantra för Kvinnor [läs mer]
23 sep - Höstdagjämning Yangspiral-meditation [läs mer]
28 okt - 4 nov - Ängla- och ärkeänglavecka [läs mer]
11 nov - Fars dag yoga [läs mer]
24 nov - Meditation Maraton [läs mer]
02 dec - Yoga i advent - NATHAs julklapp till Er [läs mer]
YoutubeFacebookInstagramLinkedinno-to-the-apocalypse
RSSMisa Yoga CampsMisa TVAtmanLove