Natha Yoga Center Karlskrona
Karlskrona » Plasmaterapi / Ljudhealing

Plasmaterapi / Ljudhealing


Boka din privata session på yoga@natha.se :

 

1) PLASMATERAPI (med högprecision pulserande plasma)

 

Det vetenskapliga samhället erkänner oscillerande pulserade elektriska plasmafält som effektiva för att förstöra t.ex. cancerceller och MRSA i laboratorieexperiment. Samma fantastiska upptäckt gjordes av Dr. Royal Rife på 1960-talet. Nu, ytterligare förfinad, erbjuder vi den till dig - plasmaterapi med högprecision pulserande plasma.

Dr. Royal Raymond Rife, kallad "Mannen som botade cancer", var banbrytande i utvecklingen av radiofrekvensteknologi för att utrota infektioner i kroppen. Han fann att varje biokemisk förening vibrerar med sitt eget distinkta genetiskt bestämda frekvensmönster.

Ny forskning har visat att virus, bakterier, parasiter och andra patogener är känsliga för en specifik frekvens och kan elimineras genom att använda samma frekvens tills patogenen "sönderdelas". Plasmafält och resonansfrekvens kan förstöra sjuka celler, virus, bakterier och parasiter, utan att skada friska celler.

Många människor har blivit av med åkommor med hjälp av plasmaterapin (med högprecision pulserande plasma):

 •      Förbättrad avgiftning
 •      Förbättrad energi, humör och sömn
 •      Eliminering av kroniska infektioner och inflammationer
 •      Minskning eller eliminering av smärta och smärtsyndrom
 •      Förbättrad organfunktion, samt återställning
 •      Förbättrat synsinne
 •      Ökat lymfflöde och detox
 •      Sköldkörtelbalans
 •      Förnyelse och återuppbyggnad av celler
 •      Förbättrad läkning av sår och andra skador
 •      DNA-reparation
 •      Eliminering av depression
 •      Minskad stress
 •      Ökad balans i fall av aktivitets- och uppmärksamhetsstörning
 •      m.m.

Rife Technology (plasmaterapi med högprecision pulserande plasma) som vi använder oss av, fungerar ungefär på samma sätt som när ett vinglas krossas när en operasångare träffar rätt tonhöjd. Denna plasmaterapi är oerhört effektiv med att förgöra sjuka celler, virus, dåliga bakterier, mikrober, patogener, m.m. Det vill säga att vi tar bort orsaken till dina hälsoproblem, och inte bara symptomen. Plasmaterapin minskar och eliminerar inflammation, infektion och andra obalanser i kroppen utan att skada friska celler! Denna terapi fungerar också utmärkt för detox, återuppbyggnad av benstommen, inre organ, musklerna, vävnader m.m. Samt den hjälper kroppen att återställas till sin optimala funktion.

Plasma är enligt fysiken ett aggregationstillstånd av materia. Om en gas värms tillräckligt mycket, separeras elektronerna från atomkärnorna och ett plasma bildas. Ett plasma kan därför sägas vara en gas av laddade partiklar. Plasma är det vanligaste tillståndet hos den 99% hos den synliga materian i universum. Därför arbetar vibrationsterapin med högprecision pulserande plasma djupt in i kroppen, hela vägen till den subatomära nivån. I dagsläge finns det ingen annan teknologi som kan göra det här.

Forskare som Nikola Tesla och Dr. Rife har bevisat att allt levande har en egen resonansfrekvens. Genom decennier av forskning isolerade Rife frekvenser, modifierade dem och identifierade de som var användbara för att eliminera mikrober, virus, bakteria, patogener i kroppen genom att vibrera isär dem. Rifes frekvenser förstör endast den sjukdomsalstrande organismen vars frekvens motsvarar den frekvens som apparaten levererar, vilket lämnar alla gynnsamma organismer och vävnader oskadda och opåverkade. Parasiter, virus, bakterier, patogener, och andra organismer har alla sina egna resonansfrekvenser. Frekvenserna som förstör dessa organismer kallas Rife Frequency – och de skadar aldrig friska celler.

Rife designade en frekvensgenererande enhet med namnet Rife Machine, baserat på hans observationer av frekvenser och harmonier. Med hjälp från Rifes forskning, har det nya området elektromedicinsk terapi (frekvensmedicin) kommit med en ny strategi för eliminering av sjukdomens orsak.

Vi rekommenderar ett minimum av 4 sessioner. Vi kommer att göra en hälsoanalys, och utifrån den får du en specifik behandling, inriktad på att ta bort orsaken till dina hälsoproblem.

Terapeut: Georgiana Danet, yogalärare med över 30 års erfarenhet, samt Rife Frequencies terapeut

Pris: 590 kr/timme. Behandlingar på 3 timmar och upp - 290 kr/timme.
Priset speglar varken behandlingens kvalité eller effektivitet, det är satt lågt så att alla ska ha chansen att få tillgång till den mest avancerade teknologin inom frekvensmedicin som finns på marknaden i dagsläget.


Ange namn och "privat Rife" som avsändare när du betalar avgiften till BG 5079 - 7620 eller till Swish: 1233681459

Boka på: yoga@natha.se Du kommer att behöva svara på ett antal hälsofrågor via epost, innan vi träffas.
 

2) LJUDHEALING

 

Våra kroppar har en komplex struktur, vilket gör att när man jobbar med ljud, de kan ha en djupgående avslappannde och helande effekt på organ, vävnader och celler, såväl som blodcirkulationen och det endokrina systemet. Ljudhealing med kvartskristall klangskålar är djupt balanserande på alla nivåer - och vi kommer att utförska deras chakra balansering effekt i nivå med de 7 huvudchakra.

Dessa kvartkristall skålar har många fysiska egenskaper; de utvecklar, omvandlar och överför energi. De är mäktiga verktyg  eftersom de överför ljudvågorna oerhört intensivt, mycket bättre än metallskålar. De är stämda på 432Hz, vilken är den mänskliga kroppens frekvens.

Att hela med ljud är den äldsta formen av helande. Ljudterapi omfattar många olika metoder och härstammar från flera urgamla kulturer och traditioner.

Att musik och ljud påverkar oss på olika sätt, det vet vi alla. Enligt vetenskapen så är allt uppbyggt av energi, vibrationer och rytmer.

Liksom all massa har sin energifrekvens så har också alla kroppens organ det, sin egen "ton". Om det uppstår obalans i kroppen så kan tonen i kroppen bli "falsk". Den kan ge blockeringar som kan orsaka ett sämre hälsotillstånd. Genom ljudterapin så kan man "stämma" kroppen till sin rätta frekvens.

Ljudet påverkar oss inte bara fysiskt utan även psykiskt, känslomässigt och själsligt eftersom allt hänger samman i en helhet. Ljudets frekvens kan liknas vid djupgående energimassage på atomnivå, som akupunktur med ljud (inom alopatmedicin används ljudvågor till exempel vid ultraljud eller för behandling av njursten.)

Ljudhealing krävs kunskap bl.a. om de viktigaste 15 övertonerna (som man kan kontrollera med kristall klangskålar, men inte med metal skålar), och den ordningen de bildas naturligt från gruntonen, samt treklang och harmonilära för att spela skålarna så att de är i resonans med var och en av de 7 huvudchakra. Vår terapeut känner också till den specifika frekvensen för vart och ett av våra inre organ, så att han går igenom dem i en viss sekvens som gynnar helandet. Det räcker inte om man bara plingar på dem :-)

Kristallskålarna alstrar en vibrationsfrekvens som skapar ett energifält, med kapaciteten att påverka och omvandla till det bättre ett utrymme, en person, vatten osv. Denna vibration är så intensiv, att den har potentialen att hela på flera olika plan. Klangskålarna är gjorda av 99,992% ren krossad kvartskristall. Deras ljud är oerhört rent, upphöjt, som från en sublim värld.

 

Terapeut: Francisc Nagy-Björn, musiker och tonsättare med över 50 års erfarenhet, yogalärare med över 20 års erfarenhet, samt Rife frequencies terapeut.

Pris: 490 kr. Ange namn och " privat ljudhealing" som avsändare när du betalar avgiften till BG 5079 - 7620 eller till Swish: 1233681459

Boka på: yoga@natha.se

PÅ GÅNG

24 aug - Start: Integral YOGA [läs mer]
12 sept - Terapi: Ljudhealing [läs mer]
16 sep - Start: Meditationscirkel [läs mer]
17 sep - Start: Tantra yoga för kvinnor [läs mer]
17 sep - Start: Anti-stress Yoga [läs mer]
16 okt - 13 dec - WHITE HEALING LOUNGE - 3 former av terapi [läs mer]
privat terapi - PLASMATERAPI och LJUDHEALING [läs mer]