Natha Yoga Center Karlskrona
Karlskrona » Tantra för Män

Tantra för Män


Ett modern, initiatiskt perspektiv om lärdomen från Kama Sutra.

8 veckors kurs - start ons den 09 jan, kl. 19-21

 

Vi erbjuder de modiga och nyfikna män en enkel samt effektiv modalitet för att fördjupa sig i den praktiska kunskapen från tantra / Kama Sutra. Vi vet att det är ett känsligt (om inte tabu) ämne, samt vi vet att mannens erotiska förmåga ligger mycket över det som han upplever just nu. Det handlar inte om brist på virilitet - det handlar helt enkelt om brist på kunskap om t.ex. sin naturliga förmåga att uppleva orgasmen i många minuter och även timmar, att uppleva över 100 former av orgasm, m.m. På denna kurs kan ni lära er HUR. Och få inbklick i vad kvinnorna vill ha, samt lära er vad männen faktiskt kan.

Den exakta utövandet av tantra yogateknikerna ökar inte bara den erotiska energin, det ger dessutom en djup, rätt attitud gentemot erotismen; den hjälper en att utöka sina förmågor, att bli av med stress, att få en gigantisk inre styrka, virilitet, självkänsla, viljestyrka, beslutsamhet, handlingkraft, mental fokus, karisma och mycket mer.
Erotismen är en normal mänsklig funktion, som inte alls är skamligare än att äta eller sova. Den sanna sexuella revolutionen är den erotiska kontinensen, en källa till glädje och njutning, samt ett säkert sätt att utvecklas som människa.

Det föregår inget sexuellt på kurserna.

Ha gärna med er anteckningsblock och penna.

 


Kama betyder "upplyftande erotisk strävan och önskan om att göra det gudomliga goda". Den rena, sublima erotiska energin väcker inom oss kärleken, harmonin, inre styrkan och kontemplativiteten. Den hjälper oss att utvecklas oerhört mycket som människa.
Den äkta yogatraditionen avslöjar ett helt annat tillvägagångssätt angående kärlek och erotism, mycket mer positiv och fullbordande, till skillnad från den förvirrade synen som är typisk nuförtiden. Detta sker eftersom de flesta, antingen okunniga eller felaktigt utbildade, misstar den rena erotiska energin för den underlägsna, själviska sexuella energin.
Kama Sutra / tantra erkände att den intensiva njutingen som delas mellan mannen och kvinnan, om den är klokt förfinad och kontrollerad, det är ett kraftfullt sätt att öka medvetenheten, och att förstärka utvecklingen för var och en av dem.
Tantra yoga som grund för Kama Sutra är den komplexa metodologin för upplysning, genom perfekt kontroll av det maximala erotiska njutningen, med hjälp av praktiska metoder som används för att fullt ut uppnå detta.

 

Pris: 1400 kr. eller 200 kr/gång

 

 

Kalendarium

DROP IN t.o.m. v.10 - Kursstart: Integral YOGA [läs mer]
08 jan - start: Lunchyoga för grupper [läs mer]
09 jan - kursstart: Tantra för Män [läs mer]
17 jan - Kursstart: Tantra för Kvinnor [läs mer]
18 jan - start: AfterWork Yoga för grupper [läs mer]
9 feb - Ljudhealing [läs mer]
15 feb - Alla hjärtans dag [läs mer]
17 feb - Start: Barnyoga (med vuxen) [läs mer]
18-23 feb - Sportlov yoga för barn och tonåringar [läs mer]
22 feb - Spakänsla: Mor & dotter fredagsmys [läs mer]
06 mars - Meditation & Mindfulness [läs mer]
08 mars - Fira KVINNODAGEN tillsammans [läs mer]
15-17 mars - Soul Body Fusion, Dans enligt De 5 Rytmerna och Frigörande Andning [läs mer]
20 mars - Vårdagjämning Yangspiral-meditation [läs mer]
30 mars - Öppet Hus: Hälsorundan 2019 [läs mer]
15-19 april - Påsklov yoga för barn och tonåringar [läs mer]
25 april - 12 maj - Yogaresa - internationellt yogasymposium Herculane [läs mer]
26 maj - Mors dag yoga [läs mer]
för NATHA-medlemmar - Ceremoni för att uppfylla meningen med sitt liv [läs mer]
för NATHA medlemmar - Utvecklingsgrupp [läs mer]