Natha Yoga Center Karlskrona
Karlskrona » White Healing Lounge

White Healing Lounge


Varje helg, fr.o.m. fredan den 16 oktober t.om. söndag den 13 december, kommer vi att ha WHITE HEALING LOUNGE

 

Vad innebär det? Med en unik kombination av beprövade terapier kommer vi att erbjuda dig möjligheten att må bättre, bli friskare och återfå balans. Yogalokalen kommer att vara helt vitt, med dagsljuslampor på, under hela helgen.

På fredagar kl. 17-19 har vi ljusterapi med vitt ljus (som härmar solljuset) och mini-workshops

På lördagar kl.15-17 har vi ljudhealing med kvartskristall klangskålar

På söndagar kl. 14-16 har vi elektromedicinsk terapi med pulserande plasma

Alla dessa 3 former av terapi är icke-invasiva, har inga bieffekter och är vetenskapligt bevisade att ha superbra resultat på människans hälsa och välmående.

För full effekt, vitta kläder rekommenderas!

 

LJUSTERAPI

Ljuset är den viktigaste ”tidsvisaren” som styr vår dygnsrytm. Dagsljuset bidrar alltså starkt till vårt välbefinnande.

Forskare har studerat de biologiska effekterna av ljus i årtionden.

Men det var först 2002 som de upptäckte ganglieceller i näthinnan som inte används för synen, men som sänder signaler till hjärnan och reglerar hormonproduktionen. De tre viktigaste hormonerna som styr den biologiska rytmen är:

1. Melatonin sänker aktivitetsnivån till förmån för vila.

2. Kortisol ”programmerar” kroppen för dagläge. 

3. Serotonin fungerar som stimulant och motivator.

Ljuset påverkar delar av mellanhjärnan (hypothalamus) och tallkottkörteln.

Ljusbehandling har också effekter på serotoninbalansen i hjärnan, samt ger förbättrat blodflöde i hjärnan. Vid ljusbehandlingen använder vi oss av lampor av s.k. bredspektrumtyp (s.k. dagsljuslampa) som ger ett vitt ljus.

Klar effekt har noterats vid årtstidsrelaterad bulimi (ätstörning), årstidsrelaterade smärttillstånd, PMS och vid fördröjd dygnsrytm, personer med långdragna depressioner under vinterhalvåret, psykisk ohälsa, m.m.

Här har vi skapat en ljusmiljö som stödjer människans biologiska dygnsrytm och välbefinnande, så kallade Heal-well-ljus.

 

LJUDTERAPI

Att hela med ljud är den äldsta formen av helande. Ljudhealing omfattar många olika metoder och härstammar från flera urgamla kulturer och traditioner.

Att musik och ljud påverkar oss på olika sätt, det vet vi alla. Enligt vetenskapen så är allt uppbyggt av energi, vibrationer och rytmer.

Liksom all massa har sin energifrekvens så har också alla kroppens organ det, sin egen "ton". Om det uppstår obalans i kroppen så kan tonen i kroppen bli "falsk". Den kan ge blockeringar som kan orsaka ett sämre hälsotillstånd. Genom ljudhealing så kan man "stämma" kroppen till sin rätta frekvens.

Ljudets frekvens kan liknas vid djupgående energimassage på atomnivå, som akupunktur med ljud (inom skolmedicin används ljudvågor till exempel vid ultraljud eller för behandling av njursten).

Ljud påverkar våra känslor och vår sinnesstämning. Dessa känslor påverkar i sin tur nervsystemet som har en stor inverkan på kroppen både fysiskt och psykiskt. Det är även denna vetenskap som ljudhealingen grundar sig i, som har en läkande effekt på både kropp och själ.

Ljuden från kvartskristall klangskålar ger specifika ljudvibrationer till vävnader i kroppen på en cellulär nivå i både energifält och meridianer i kroppen. Du både hör och känner fridfulla och lugna ljudvågor som ger resonans och respons i kroppen. Din kropp och själ slappnar av redan efter några minuter.

När organen är i obalans för att frekvenserna inte längre är i harmoni, så kan denna obalans resultera i sjukdom. Ljudhealing sessionen är utformad för att återupprätta och upprätthålla harmoni som skapar balans och välbefinnande i kropp och själ.

 

VIBRATIONSTERAPI MED PULSERANDE PLASMA

Det vetenskapliga samhället erkänner oscillerande pulserade elektriska fält som effektiva för att förstöra t.ex. cancerceller och MRSA i laboratorieexperiment.

Samma fantastiska upptäckt gjord av Dr. Royal Rife på 1960-talet ... nu förbättrat, erbjuder vi den till dig.

Dr. Royal Raymond Rife (kallad för "Mannen som botade cancer") var banbrytande i utvecklingen av radiofrekvensteknologi för att utrota infektioner i kroppen.

Han fann att varje biokemisk förening vibrerar med sitt eget distinkta genetiskt bestämda frekvensmönster.

Nyare forskning har nu visat att virus, bakterier, parasiter och andra patogener är känsliga för en specifik "frekvens" och kan elimineras genom att använda samma frekvens tills mikroben "sönderdelas".

Plasmafält och resonansfrekvens kan förstöra celler, som cancer, virus, bakterier och parasiter, utan att skada andra friska celler.

Rife Technology (vibrationsterapi med pulserande plasma) som vi använder oss av, fungerar ungefär på samma sätt som ett vinglas kan krossas när en operasångare träffar rätt tonhöjd. Denna terapi gör underverk på virus, dåliga bakterier, mikrober, m.m. Den minskar inflammation och andra obalans i kroppen ... Med INGA mediciner.

 

Din investering (ekologisk lätt tilltug & te ingår)

Fredag: 150 kr

Lördag: 200 kr

Söndag: 250 kr

Weekend: 500 kr

Abonnemang (27 tillfälle): 3600 kr (för NATHA-medlemmar 2900 kr)

Abonnemang (9 tillfälle): 1500 kr.

Man kan köpa presentkort (per weekend, för hela perioden)

OBS! Vi kommer att ta emot max 12 personer / dag, för att ha rätt avstånd mellan deltagarna. Om folkhälsomyndighetens rekommendationer ändras, då följer vi dem till punkt och prick.

Därför föranmälan krävs!

När du betalar i förväg, kom ihåg att ange ditt namn och white healing som avsändare när du betalar avgiften till BG 5079 - 7620 eller till Swish: 1233681459

 

För individuell vibrationsterapi med pulserande plasma kontakta oss på yoga@natha.se

 

PÅ GÅNG

Terapier - VIBRATIONSTERAPI och LJUDHEALING [läs mer]
23 juni - 18 aug - Sommaryoga [läs mer]
1 aug - 2 sep - Online Sommar YOGALÄGER [läs mer]
22 aug - Öppet Hus - YOGADAG [läs mer]
24 aug - Start: Integral YOGA [läs mer]
26 aug - Start: Esoterisk Tantra Yoga (för par och singlar) [läs mer]
03 sep - Start: Tantra yoga för kvinnor [läs mer]
16 okt - 13 dec - WHITE HEALING LOUNGE - 3 former av terapi [läs mer]
för NATHA medlemmar - Utvecklingsgrupp för vår Yoga Community [läs mer]