NATHA Yoga Karlskrona
Karlskrona » Yangspiral-meditation på höstdagjämningen

Yangspiral-meditation på höstdagjämningen


 

Sön den 23 september
 

Dagjämningen är en balanspunkt mellan yin och yang. Om under vårdagjämningen naturen blir pånyttfödd och växtligheten exploderar, under höstdagjämningen börjar naturen förbereda sig för att konservera allt den skapat.

I människan,  kombinerar
höstdagjämningen harmoniskt förmåga till återhämtning, användning av sina inre krafter, utnyttjande och firandet av slutresultatet. Det är som en blandning mellan ansträngning och förtjusning, kamp och plikt, enkelhet och fascination - aspekter som verkar antagonistiska medan samtidigt dem kompletterar varandra. Tack vare denna energibalans karakteristisk för höstdagjämningen, alla åtgärder som vidtas under denna period (tre till fem dagar runt denna tid) kommer att stödjas av starka känslor, välgörande expansiva tillstånd, som kommer att tjäna till att ta bort många av de lägre mänskliga tendenser, såsom bittra ansträngningar, materialtvångstankar, överdriven kritik, överdrivna krav.

Höstdagjämning är en symbol för universell balans som hjälper oss med att förverkliga en full integrering i de gudomliga harmonin.

Vi firar höstdagjämningen med Yangspiral-meditation. Vi mediterar tillsammans, håller varandras händer så att vi formar en motsolspiral som på ett mycket kraftfullt och effektivt sätt laddar oss med Yang-energi. Eftersom energin blir så stark, tack vare att vi mediterar samtidigt med tusentals människor världen över, blir också effekterna långvariga, man kan märka effekter flera veckor efteråt. Man känner sig mer harmonisk, frisk och balanserad!

 

Pris: 100 kr.

 

Kalendarium

19 juni - 28 aug - Sommar yoga - för kropp och själ [läs mer]
4 sep & 12 sep - Kursstart: Integral YOGA [läs mer]
08 sep - YOGADAG - ÖPPET HUS [läs mer]
11 sep - Start: Lunchyoga - relax & reload [läs mer]
11 sep - Kursstart: Esoterisk Kama Sutra för mänm [läs mer]
20 sep - Kursstart: Tantra för Kvinnor [läs mer]
23 sep - Höstdagjämning Yangspiral-meditation [läs mer]
28 okt - 4 nov - Ängla- och ärkeänglavecka [läs mer]
11 nov - Fars dag yoga [läs mer]
24 nov - Meditation Maraton [läs mer]
02 dec - Yoga i advent - NATHAs julklapp till Er [läs mer]
YoutubeFacebookInstagramLinkedinno-to-the-apocalypse
RSSMisa Yoga CampsMisa TVAtmanLove