Natha Yoga Center Karlskrona
Karlskrona » Yogaresa - internationellt yogasymposium Herculane

Yogaresa - internationellt yogasymposium Herculane


24 april - 5 maj 2019

Baile Herculane, Rumänien

Internationellt yogaläger

Lär dig känna andra yogier och yogatraditionen genom gemensamma föredrag, konferenser, meditationer, konst- och naturupplevelser. 

Baile Herculane är en gammal kurort i Karpaterna. Vårlägret erbjuder ett paradis såväl i sin inre som yttre natur; kristallklara floder, varma källor, majestätiska berg och en hjärtlig upphöjd stämning när över tusen yogier från hela världen möts och praktiserar tillsammans.

Detta Internationella Symposium erbjuder minst 2 andliga exemplifieringar (meditationer) dagligen, olika inressanta föredrag, unika initieringar, filmvisningar, teaterpjäser,m.m.
För dem som vill och anmäler sig i tid arrangerar Natha Yogacenter Sverige gemensamt boende, yogapass och vandringar i naturen, vilket ger ännu en dimension av gemenskap i lägret. Vi kan även förmedla hotellrum till förmånliga priser.

Kostnaden för lägret kommer att ligga på ca 3500 exl. mat. Resan till Bukarest och vidare till Heculane får ni själva ta hand om. Nu är det wizzair.com som flyger Malmö-Bukarest för mycket billiga priser, alt. Blue Air från Köpenhamn.

Hör av dig till yoga@natha.se eller till din yogalärare för anmälan och mer info angående villkor för deltagande!

BAD HERCULANE är beläget i sydvästra Rumänien vid Cerna-flodens strand och sträcker sig vid Domoglad-massivets fot (1100 m höjd), naturreservat som är känt för dess skönhet och för sina sällsynta växter. Det mysiga Herculane ligger ca 200 km från staden Timisoara och ca 600 km från Bukarest.

Fastän Herculane ligger i en bergstrakt så är klimatet det mildaste i hela Rumänien. Den årliga genomsnittstemperaturen är 9°C. Högsta lufttrycksvärden finns i oktober, november och är lägst i juli, augusti.

Herculane har i närheten av hotellet Roman, en hög negativ jonisering av luften, (2000 negativa joner/cm). 15 termala mineralvattenskällor finns i människohälsans tjänst. Känd redan från romarnas tid, för sina varmvattenskällor, med en temperatur mellan 38°C-60°C, är Herculane idag en modern kur- och behandlingsort i samband med:

*Rörelseapparaten
*Perifera nervsystemet
*Urogenitalapparaten
*Matsmältningsapparaten
*Diabetes
*Andningsapparaten
*m.m.

Nästan varje hotell har sin egen behandlingsklinik, med all service som behövs för den bästa trivseln. Badorten är byggt i området av 2000 år gamla romerska termer.

Här kan du se det dagliga programmet

 

Kalendarium

DROP IN - Integral YOGA [läs mer]
7 sep - 14 dec - Ljudhealing [läs mer]
BOKNING - Lunchyoga [läs mer]
DROP IN - Meditation & Mindfulness [läs mer]
DROP IN - träning: Antistress Yoga [läs mer]
BOKNING - Afterwork Yoga [läs mer]
DROP IN - Tantra för Kvinnor [läs mer]
DROP IN - Yoga in English - no matter where you are from [läs mer]
18-20 okt - Retreat: Ayurveda matlagning & Yoga [läs mer]
27 okt - 3 nov - Änglar- och ärkeänglavecka [läs mer]
2 nov - workshop: Änglapromenad [läs mer]
3 nov - donation: Yoga of Hope [läs mer]
3 nov - terapi: Änglahealing [läs mer]
10 nov - träning: Fars dag yoga [läs mer]
24 nov - workshop: Detox för bättre hälsa & yoga [läs mer]
26 nov - träning: Solhälsning - dynamisk yoga [läs mer]
01 dec - julklapp: Yoga i advent [läs mer]
för NATHA medlemmar - Utvecklingsgrupp [läs mer]