Natha Yoga Center Karlskrona
Karlskrona » Älskad av

Älskad av


 Yoga har hjälp mig, helt enkelt, att bli en bättre människa. Jag letade efter ett sätt att få balans i mitt stressiga liv, och jag har fått balans inombords. Jag letade efter en form att träna min fysiska kropp, och jag har hittat övningar som formar min livsstil. På NATHA Yogacenter har jag hittat ett Integral Yoga program som har hjälp mig oerhört, och som jag rekommenderar varmt. Jag passar på att tacka att ni har gjort mitt liv bättre!
Teresa Rodriguez

 Yoga är det bästa för mig jag har blivit mycket vigare i hela kroppen. Det skulle alla börja med
Tomas von Dahn.

 Jag tränar yoga varje dag. Jag mår bra efter träningspasset - fysiskt och psykiskt. Jag är glad och positiv; min vilja är stark och har kraft inom mig för att börja något nytt, att läsa, dansa, träffa folk och mycket annat.
En 76-årig yoga-entusiast

 Att träna yoga på NATHA är porten till mitt sanna Jag och till min själ.
Francisc

Att vara på Natha ger mig otroligt mycket positiv energi för både kropp och själ. Övningar, föreläsningar och möten med fantastiska människor hjälper mig att skapa ett mer hållbart och lyckligare liv.
Anna

 NATHAs yoga för mig passar utmärkt! Meditativt, vilande, ökad självkännedom och välbefinnande!
Irina

 Att träna yoga betyder att jag kommer i kontakt med mitt inre. En fantastisk härlig känsla likt en underbar skogspromenad. Man får mycket mental energi.
Roger

 Jag tränar NATHAs yoga varje morgon och har blivit mycket smidigare i kroppen samt blivit av med ont i ryggen! Inspirerande, avkopplande och välbehövligt!
Iwona

 NATHA är så mycket mer än bara yoga. Med hjälp av olika metoder och övningar har NATHA hjälp mig att hitta tillbaka till mig själv, efter en mycket stressig period. Tack vare NATHA lyssnar jag på kroppens signaler, lever i mer harmoni och tänker finare om allt i min omgivning.
Maja

 

PÅ GÅNG

v.42 - v.49 - White Healing Lounge [läs mer]
den 16 dec - Julfest [läs mer]
den 27 - 30 dec - Vinter Retreat - En magisk inre resa [läs mer]
Sundays - Ecstatic Dance [läs mer]
den 15 jan - Öppet Hus - Yogadag [läs mer]
den 17 jan - start: Integral YOGA [läs mer]
den 19 jan - start: Meditationsgrupp [läs mer]
den 27 jan - start: Tantra yoga för kvinnor [läs mer]