Natha Yoga Center Karlskrona
Karlskrona » Bli av med huvudvärk på några minuter

Bli av med huvudvärk på några minuter


Det finns ett par enkla, naturliga tekniker och metoder för att lindra huvudvärk. Med en enkel metod kan du omedelbart avstå från detta störande problem utan smärtstillande medel. Är du nyfiken på att få reda på hur?

Men först, några ord om huvudvärk! Du borde veta att huvudvärk kan förekomma i olika "områden", så den här artikeln kommer att visa dig alla dessa. Ett av de vanligaste "områdena" som de kan förekomma är i basen av skallen. Du kan prova detta enkla knep på din vän - bara koppa huvudet i dina händer och hitta den här åsen vid basen av hans / hennes skalle, som också är känt under namnet "occiput".

Du kommer märka att dina fingrar kommer att sjunka ganska mycket där och du kan bara få en fin dragning. Självklart kommer du att vilja checka in med din vän och se till att de känner sig bekväma.

Du kommer att bli förvånad över resultatet! Detta är ett trevligt sätt att lindra det området. Du kan också gå framåt lite. Du kommer att märka att det finns ett par små stötar där framför den åsen. Du kan göra några cirkulära rörelser på dem, eller tillämpa djupt tryck på det området, och det känns också riktigt bra också. Så, det här är för personer som får huvudvärk som är rotade från huvudets baksida.

Men, tyvärr, ibland kommer de att vikla runt till sidan och / eller de kommer att vara framme vid tinningen. Och du bör också veta att det här är ganska vanligt också. Många människor går och försöker gnugga på detta området, vilket känns rätt, men det är inte typiskt där huvudvärk ligger.

Här är vad du behöver göra - det här området ligger lite högre, och om du bara följer dina fingrar längs upp, kommer de att falla in i ett litet dopp. Längre ovanför är det en ås, och det är typiskt där platsen är. Det här är väldigt enkelt - du kommer bara att gå fint och djupt, långsamma rörelser, håll fingrarna i kontakt med hårbotten hela tiden. Och var försiktig, för att du inte vill studsa över det området, speciellt om det finns huvudvärk och ömhet. Det kommer normalt att hjälpa ganska mycket.

En av de vanligaste delen för huvudvärk är området bakom ögonen. Så, om det är en bihåll huvudvärk kommer du att tillämpa tryck här. Du kommer att vilja trycka och släppa sedan. Du bör vara mycket försiktig, för det här är ett ganska ömt område.

Du kommer att gå in precis djupt nog att du kan känna kanten av ögonlocket på ditt finger. De kommer att kunna vägleda dig in där så att du inte går för långt. När det finns huvudvärk där kommer du faktiskt att känna inflammationen. Det kommer att bli en liten knut där den typen känns som en liten sten. Det känns som att hon faktiskt har en där i höger sida. Så får hon förmodligen huvudvärk på hennes högra sida ibland.

Experterna säger också att du bara kan trycka där och släppa, tryck på och släpp ut. Du gör samma sak. Du går upp till toppen av bågen, snubblar med fingret under lite, applicerar tryck och släpper. Sedan hela vägen på utsidan av ögat som i slutet av ögonbrynet, tryck på och släpp.

Då ska du göra en sista där i mitten av pannan, och ett fint slag runt ögonbrynen och ett litet drag. Du bör definitivt prova några av dessa enkla men extremt effektiva tekniker! Du kommer att bli förvånad över resultatet!

PÅ GÅNG

v.42 - v.49 - White Healing Lounge [läs mer]
den 16 dec - Julfest [läs mer]
den 27 - 30 dec - Vinter Retreat - En magisk inre resa [läs mer]
Sundays - Ecstatic Dance [läs mer]
den 15 jan - Öppet Hus - Yogadag [läs mer]
den 17 jan - start: Integral YOGA [läs mer]
den 19 jan - start: Meditationsgrupp [läs mer]
den 27 jan - start: Tantra yoga för kvinnor [läs mer]