Natha Yoga Center Karlskrona
Karlskrona » Integral YOGA

Integral YOGA


Start den 12 jan  - tisdagar  - kl. 17-19. Vi tränar hela VT21, och efter sommarlovet fortsätter vi.

DROP IN t.o.m. v.12

Är du nyfiken på Yoga? Eller har du redan prövat och vill gå djupare i yogans komplexa aspekter? Vår yogakurs är den djupaste och mest holistiska självutvecklingskursen för kropp, själ och sinne.

Yogaträningen: Varje yogapass varar i två timmar och innehåller träning och el liten del teori (en ny teknik varje vecka). Det praktiska består av dynamiska övningar, sedan stilla ställnigar, andning, djup avslappning och meditation. Vighet är definitivt ingen krav!
Den teoretiska delen förklarar detaljerat de medicinska, fysiska, psykiska, mentala och andliga effekterna av varje teknik som vi praktiserar. Det som man faktiskt lär sig mest om är sig själv och sina förmågor, som man börjar uppvakna/utöka med hjälp av yogaträmningen.

Det finns möjlighet att delta live online, för dig som inte vill träna på plats. NATHA Yogacenter anpassar självklart sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer rörande coronaviruset. I nuläget innebär det att vi fortsätter med de verksamheter som restriktionerna tillåter, men att vissa anpassningar kan komma att ske. Självklart informeras ni löpande om ni på något sätt skulle beröras av detta.Första årets kursinnehåll:

  • 7 utrensningsövningar från KRIYA yoga
  • 28 asana (fysiska ställningar) från HATHA Yoga
  • 2 tekniker från KUNDALINI Yoga
  • mentalkoncentrationsövningar från RAJA Yoga
  • Initiering och meditation med Mantra, från LAYA Yoga
  • 4 avslappningsövningar från Yoga NIDRA
  • 10 övningar från ASHTANGA Yoga


Tisdagar  kl.17:00-19:00 Lärare:  Dhumavatiananda, start den 12 jan

Anmälan krävs! Vi tar emot max 8 pers. Om folkhälsomyndighetens rekommendationer ändras, så följer vi dem till punkt och pricka.

Anmäl dig via mejl (yoga@natha.se).

Pris
Du som väljer att betala terminsavgift får ett lägre pris. Terminsavgiften betalar man i förskott!

Första gången gratis prova på!

HT-avgiften är 2200 kr. (Alternativt betalar du 650 kr/månad eller 200/gång).

VT-avgiften är 3000 kr. (Alternativt betalar du 650 kr/månad eller 200/gång).

20% rabatt för arbetslösa, studerande, pensionärer (gäller EJ för månadsavgift).

15% på tantra för kvinnor; om man betalar hela terminen för yoga.

Priset gäller för 2-timmars yogapass, inklusive skriftligt material. 

När du betalar i förväg, kom ihåg att ange ditt namn och kursnamn som avsändare när du betalar kursavgiften till BG 5079 - 7620 eller till Swish: 1233681459

 

 

 

Vi erbjuder yogapass i integral yoga, eller den ursprungliga yogan, ett komplett system som på ett intelligent sätt kombinerar (integrerar)  de viktigaste traditionella yogaformerna så som:
Hatha Yoga, Laya Yoga, Kriya Yoga, Karma Yoga, Tantra Yoga, Kundalini Yoga,  Jnana Yoga, Raja Yoga, Mantra Yoga, Yantra Yoga, Yoga Nidra m.m.

Dessa är avsedda att säkerställa en sund utveckling av varje nivå hos människan: den fysiska, emotionella, mentala, intellektuella och andliga.
Integral yoga är ett vetenskapligt system,  en fulländad syntes av alla yogaformer, för att uppnå den fullständiga och perfekta rikligheten hos alla goda egenskaper hos människan. Den syftar främst till en perfekt kropp, som är fullständigt frisk och kraftfull; ett klart, starkt sinne, som är lugnt och kontrollerat; ett raffinerat, levande skarpt intellekt; ett hjärta fyllt med kärlek, empati och medkänsla; ett stressfritt liv fullt av sublima ideal, tillägnad välbefinnande och lycka, där strävan efter att uppnå det inre Eviga Självet alltid är övervägande.

Om du inte vill binda dig och du helst vill träna hemma så erbjuder vi dig webbkurser. Man blir medlem och får tillgång till träningsvideor som man kan följa och träna när man kan, hur ofta man vill.


 

PÅ GÅNG

ONLINE COURSE - From the ego to the SOUL [läs mer]
pågår - Integral YOGA [läs mer]
pågår - Tantra yoga för kvinnor [läs mer]
ongoing - Yoga In English [läs mer]
12 juni - terapi: Ljudhealing för djup inre balans [läs mer]
22 juni - 18 augusti - Sommaryoga [läs mer]
webinar - Kundalini 101 - what is Kundalini and how to awaken it safely [läs mer]
privat terapi - PLASMATERAPI och LJUDHEALING [läs mer]