Natha Yoga Center Karlskrona
Karlskrona » Internationellt yogaläger Live Online

Internationellt yogaläger Live Online


Vi bjuder in dig att delta i det internationella yogalägret 2021 som äger rum online 28 april - 11 maj 2021.


Yogalägret är tillgängligt för alla elever på NATHA yogaskolan, en del av Atman Federation. För ytterligare evenemang tillgängliga även för icke-studenter, se onlineyogaacademy.com/events.
Samma som vår- och sommarläger 2020, detta yogaläger kommer att hållas på rumänska och översättningar kommer att tillhandahållas. Engelsk översättning tillhandahålls som standard och andra språk (ungerska, tjeckiska, ryska, spanska, italienska, franska, tyska, portugisiska) kommer att läggas till så snart det finns minst 10 deltagare på respektive språk.
Troligtvis kommer delar av yogalägerprogrammet att upprepas igen under de europeiska natttimmarna för att vara mer tillgängliga för deltagare som bor i andra tidszoner.
Registrering för internationella studenter börjar från onsdagen den 14 april 2021.

Registreringsprocessen kan ta några dagar. Registrera dig i god tid så att du inte missar någon del av yogalägerprogrammet.

 

Vi väntar på dig inför en unik andlig händelse!

Interntionella yogalägret är, för alla de som deltar fullt av entusiasm, först och främst en extraordinär chans till snabbare andlig utveckling. En koncentrerad del av sann andlighet, som du sedan kan njuta av i flera månader.

Varje yogaläger är mycket mer än en avkopplande semester - det är ett gyllene tillfälle att fördjupa esoterisk kunskap och exceptionella yogatekniker, att regenerera sig, men också att utvecklas snabbt, tillsammans med tusentals andra yogautövare animerade av samma idealer.

Det subtila andliga fältet i detta yogaläger är mycket starkt och det är därför det lätt känns av de allra flesta deltagare, som är rena och fulla av aspiration.

Yogalägrets andliga program är rikt, speciellt och fullt av olika andliga manifestationer, menat att avslöja "den gudomliga enheten i mångfald".

Deltagandet av fler och fler yogier från olika länder i världen år efter år belyser återigen yogalägrets andliga värde. För närvarande är det här det enda andliga yogaläger där tusentals yogier regelbundet deltar. Om man behåller proportionerna, kan man säga att dessa andliga yogaläger liknar den berömda andliga manifestationen som äger rum i Indien vart 12:e år, känd som Kumbha Mela.

Det är uppenbart att det som lockar de allra flesta deltagare till dessa yogaläger är dess värde som redan bekräftats genom åren, genom införandet av olika traditionella yogatekniker och några nya och fascinerande andliga metoder, varav några är andliga upptäckter som erbjuds i denna andliga skolan grundad i Rumänien 1990.

Vi kan till exempel nämna yangspiral-meditationer, yinspiral-meditationer, den speciella initieringen som gör det möjligt för deltagarna att framkalla djupa tillstånd av välgörande romantisk trans, välsignelse konsten, den ockulta konsten av omfamning, och många andra andliga metoder som redan ger ett mycket speciellt värde till dessa andliga yogaläger.

 

För registreringn och mer info, kontakta din yogalärare!

PÅ GÅNG

ONLINE COURSE - From the ego to the SOUL [läs mer]
22 juni - 18 augusti - Sommaryoga [läs mer]
24 juli - Wellness hemester på in- och utsidan [läs mer]
start v.34 - Integral YOGA [läs mer]
start v.34 - Meditationsgrupp [läs mer]
Start v.35 - Tantra yoga för kvinnor [läs mer]
webinar - Kundalini 101 - what is Kundalini and how to awaken it safely [läs mer]
privat terapi - PLASMATERAPI och LJUDHEALING [läs mer]