Natha Yoga Center Karlskrona
Karlskrona » Kvinnor som har uppvaknat genitillståndet

Kvinnor som har uppvaknat genitillståndet


När man tittar på historien verkar det som att genierna är särskilt män. Underbara uppfinningar och upptäckter, fascinerande konstverk, magnifika religiösa och politiska prestationer är alla markerade av bidrag från manliga namn. Är geni en specifik kvalitet för män? Geni-kvinnor är mycket färre och när vi hör om dem frågar vi oss själva om de verkligen hör till denna kategori. Varför gör vi det här?

Att vara ett geni betyder att du inte kan leva, om du inte föder det arbete som du känner att det växer inuti dig varje ögonblick. Ingen vila, ingen tillflykt, geniet finner en oändlig kreativitet. Otaliga timmar de spenderar på att arbeta och det tålamod som är en del av hans / hennes väsen visar att geniet lever ihop med sitt arbete: kan inte leva utan det. Geniet hittar i ett ögonblick de enkla och geniala lösningarna på problem som berör hela mänskligheten och har alla nödvändiga färdigheter för att fullgöra sitt arbete.

De initierade säger att ett geni har väckt den subtila överordnade kroppen - VIJNANAMAYA Kosha - eller med andra ord sfären av rena idéer som är latenta i var och en av oss.

Ett geni markerar den era där han / hon lever i. Genom sitt bidrag, allt som inträffar efter en sådan människa kan inte förbli som det var.

Både män eller kvinnor kan uppnå dessa prestationer, om de gör alla lämpliga ansträngningar. Självklart det bör inte vara en hinder att vara kvinna. Och ändå, varför är så få kvinnliga genier?

En praktisk observation är att kvinnor ger liv. Denna otvivelaktiga aspekt av en kvinnas liv gör henne mindre intresserad av att skapa ett nytt arbete bortsett från hennes barn. Hon gav liv och ägnade sig åt all sin energi och hon instämde i det där barnet som hon tyckte var bäst. Ur denna synvinkel har alla riktig mammor kallelsen av ett geni.

Visst - barnets kvaliteter har sin betydelse också. Och om barnet också visar sig vara ett riktigt värdefullt människa, kommer tillfredsstälelsen som modern upplever vara utan like. Och det goda som hennes dotter/son kommer att göra till världen kommer att skapa en verklig skillnad, även om hennes bidrag som mamma är anonym.

Men det finns kvinnor som är genier och som skapar lysande verk. Med deras särskilda diskretion och delikatess, förbättrar deras arbete världen.

PÅ GÅNG

ONLINE COURSE - From the ego to the SOUL [läs mer]
Måndagar - Integral YOGA [läs mer]
Onsdagar - Meditationsgrupp [läs mer]
Tisdagar - Lunchyoga för grupper [läs mer]
Torsdagar - Tantra yoga för kvinnor [läs mer]
Torsdagar - Esoterisk Tantra Yoga (för par och singlar) [läs mer]
Mondays - Yoga in English DROP IN [läs mer]
lör den 11 sep - Ljudhealing [läs mer]
sön den 19 sep - ritual med Tripura Sundari [läs mer]
tors den 23 sept - Medicinsk yoga för att bli av med stress, spänningar ch smärtor [läs mer]
lör den 2 okt - Cacao Ceremony [läs mer]
lör den 16 okt - retreat: Orubblig harmoni [läs mer]
v.42 - v.49 - White Healing Lounge [läs mer]
den 31 okt - den 7 nov - Ängla- och ärkeänglavecka [läs mer]
privat terapi - PLASMATERAPI och LJUDHEALING [läs mer]