Natha Yoga Center Karlskrona
Karlskrona » Lärare

Lärare


Lärarteamet


Alla våra härliga yoga- och tantralärare har genomgått en 2-årig internationell utbildning för yogalärare på ATMAN World Federation for Yoga and Meditation, efter de asvlutat en 3-årig yoga grundutbildning och är internationellt diplomerade yogalärare. På denna 5-åriga yogalärarutbilningen har vi lärt oss biologi, anatomi, medicin, psykologi, neurovetenskap, ledarskap, senaste vetenskapliga upptäck som bekräftar yogas effekter, förutom självklart YOGA. För att bli diplomerade har vi alla avslutat utbildningen med en examination och ett kandidatarbete.

Våra kursdeltagare är i kompetenta och ansvariga händer.

 

 Dhumavatiananda (Georgiana Danet)  - koordinator av Natha Yogacenter Sverige

Karlskrona; Malmö och Stockholm: internationell diplomerad yoga- och tantralärare.

Dhumavatiananda är diplomerad journalist och lärare i främmande språk. Hon har också en magisterexamen i datavetenskap och arbetsvetenskap från Blekinge Tekniska Högskola i Ronneby.

Dhumavatiananda började praktisera yoga 1989. Hon blev diplomerad yogalärare 1993 och tantralärare 1994 efter ett speciellt träningsprogram för lärare. Sedan dess har hon undervisat yoga och tantra i 15 länder.
Hon är grundaren till TANTRA FOR WOMEN kurser och SHAKTI GRUPPER och har strukturerat i en unik kurs  lärdomen från Tantrasystemet, Astrologi, Ayurveda, Tao, Sexologi m.m. och föreläst om "Tantra för kvinnor" eller "Shaktigrupper" i över 45 städer i 15 länder.

Hon är grundaren till Yoga för barn och Yoga för gravida kurserna.

 

  • Hon blev auktoriserad yoga- och tantralärare på "Yoga och Parapsykologiföreningen" (S.Y.P) i Rumänien 1993.
  • 1996 fick hon sitt yoga och tantralärardiplom från "Nordisk Akademin för Tantra och Hathayoga"  i Danmark, efter att ha avklarat en specifik examen.
  • År 2000 fick hon sitt yoga- och tantralärardiplom från "Yoga Organisation for God and self-realisation" (Y.O.G.A) i Indien.
  • Hon är dessutom internationell diplomerad yoga- och tantralärare inom ATMAN - The World Federation for Yoga and Meditation sedan år 2009, efter en 2-årig yogalärarutbildning.


Efter att ha flyttat till Karlskrona 1997, startade hon en ideell yogaförening, Natha Yogacenter och började undervisa i yoga och tantra i Karlskrona, Malmö, Kalmar, Stockholm och Köpenhamn.

Hon har skrivit ett flertal yoga- och tantra-artiklar i specialiserade tidskrifter i Rumänien och Sverige. Hon är författaren av två böcker, en om länken mellan kvinor och karmisk astrology ("Femeia si Astrele", Editura George Cosbuc, 1995), och en om helig tantrisk sexualitet ("Sexualitatea sacra - nivelul erotic amoros si evolutia spirituala", editura Stiinta si Constiinta, 2012).
Flera intervjuer och reportage har publicerats om henne och yogaskolan i Må Bra, Hälsa, Sydöstran, Blekinge Länstidning, Commersen och Yoga Magazin (Rumänien). Även ett antal radiointervjuer med henne har sänds på den lokala radiostationen, och hon var gäst i TV-programmet Hjärnstorm, som handlade om extastillstånd. Hon är en av yogaexperterna som skrivit i Om Yoga Om tidskriften.

Nu leder hon yogakurser, tantra för par och singlar kurs, meditationskurs, färgterapikurs,  samt Tantra för kvinnor i Karlskrona och i flera länder i Europa. Hon leder utbildningskursen International Training Course for Shakti Group Coordinators - för kvinnor från hela Europa som villl bli diplomerade tantralärarinnor.

Tel. 0455-19693
Mejl: yoga@natha.se

 

 

Francisc Nagy-Björn

Han är musiker, med stor erfarenhet (över 50 år) inom området.
Francisc underivsar i yoga sedan 2003, och är diplomerad yogalärare inom ATMAN - The International Federation for Yoga and Meditation, efter en 3-års grundutbildning och en 2-årig yogalärarutbildning. Francisc har börjat träna yoga år 1995, efter många år av andlig sökande.
Förutom yogapass, solhälsningkurs och dynamisk yoga, han håller i olika musikworkshoper, som utförskar musiken från olika perspektiv: det esoteriska, det terapeutiska, och ljudhealing med kvartskristall sjungande skålar.

Tel. 0709 313 070
Mejl: yoga@natha.se

 

 

 

 

Maria Rundqvist

Hon är arkitekt, med specialisering på fysisk planering.
Maria undervisar i yoga och gravidyoga sedan 2008, och genomgått efter en 3-års grundutbildning och 2-årig yogalärarutbildning på ATMAN - The International Federation for Yoga and Meditation. Hon har börjat träna yoga och tantra för kvinnor år 1997, och sedan dess utvecklas hon ständigt med hjälp av daglig andlig yoga- och tantraträning.


Tel. 0709 38 77 88
Mejl: yoga@natha.se

 

 

 

PÅ GÅNG

24 aug - Start: Integral YOGA [läs mer]
12 sept - Terapi: Ljudhealing [läs mer]
16 sep - Start: Meditationscirkel [läs mer]
17 sep - Start: Tantra yoga för kvinnor [läs mer]
17 sep - Start: Anti-stress Yoga [läs mer]
16 okt - 13 dec - WHITE HEALING LOUNGE - 3 former av terapi [läs mer]
22 okt - free webinar:The Marvelous Adventure of Spiritual Evolution [läs mer]
25 okt - 1 nov - Ängla- och ärkeänglavecka [läs mer]
privat terapi - PLASMATERAPI och LJUDHEALING [läs mer]