Natha Yoga Center Karlskrona
Karlskrona » Meditation

Meditation


Lär dig meditera och vara i nuet. DROP IN

Modul 10 veckor - start v.35, onsdag den 1 sept kl. 19-20


LÄR DIG MEDITERA STEG FÖR STEG: Vår djupgående meditationskurs består av flera moduler. Den ger grunden för dig som vill göra meditation till en viktig del i ditt liv. Få djupa insikter i hur sinnet fungerar, mindfulness träning, koncentration, meditationens olika steg samt ökad förståelse av dig själv.

KURSEN KOMMER ATT HJÄLPA DIG ATT AGERA EFFEKTIVT med originalitet och inspiration i allt som du gör. Frigör din otroliga naturliga potential som annars ofta befinner sig i ett latent tillstånd inom dig. Steg för steg blir du guidad i att bemästra ditt eget sinne, och därmed kommer du att lära dig bemästra alla aspekter av ditt liv. Detta kommer att skapa grunden till en sann frihet för ditt hjärta. Kursen innehåller jordnära förklaringar av hur sinnet fungerar, samt ge praktiska metoder för hur vi kan dra fördel av det i vårt liv.

ALLT ÄR MÖJLIGT FÖR DEN SOM KONTROLLERAR SITT SINNE, men allt är inte tillåtet enligt de universella principerna. Problem uppstår i olika former, utmaningar från alla håll. Drömmar uppstår från vårt inre och lovar framgång och en lycklig framtid. Oavsett vilka drömmar eller utmaningar som livet ger oss, kan vi bara förbereda oss genom att centrera i vårt djupaste inre.

DETTA KRÄVER TRÄNING, men när vi väl har lärt oss sinnets mekanismer har vi skaffat oss ett fenomenalt verktyg och vi är inte längre slavar under agitation, obeslutsamhet, ineffektivitet, depressiva tillstånd, förvirring och brist på energi. Vid meditation vilar vi i källan av frid och vi kan regenerera omedelbart och kontemplera en sann stillhet, som fyller oss med geniala idéer och kreativa lösningar.

NÅ DIN HÖGSTA POTENTIAL:

  • Ökad mental fokus
  • Betydlig minskning av stress och en mer avslappnad attityd till livet
  • Emotionell stabilitet och en stadig, glädjefull och optimistisk attityd
  • Ökad kreativitet, originalitet och självförtroende
  • Ökad prestanda och effektivitet

 
Krav: Anmälan krävs! Vi tar emot endast 12 pers, för att respektera folkmyndighetens rekommendationer. Anmäl dig via mejl (yoga@natha.se).
Modul - 10 veckor
Lärare: Dhumavatiananda
Pris:  1300 kr (10 tillfällen) eller 150 kr per gång.

20% rabatt för arbetslösa, studerande, pensionärer.

OBS! Ni kan inte kombinera 2 erbjudanden.

Du kan anmäla dig och gå hela kursen, eller komma till varje meditationspass separat. Det finns möjlighet att delta live online, för dig som inte vill träna på plats. NATHA Yogacenter anpassar självklart sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer rörande coronaviruset. I nuläget innebär det att vi fortsätter med de verksamheter som restriktionerna tillåter, men att vissa anpassningar kan komma att ske. Självklart informeras ni löpande om ni på något sätt skulle beröras av detta.

Mejl: yoga@natha.se


Bankgiro: 5079 - 7620 eller Swish: 1233681459
Ange ditt och kursens namn som meddelande när du gör inbetalningen.

Om du avbokar senast 3 veckor innan aktivitet får du 80 % av priset tillbaka, därefter ges ingen återbetalning. Full återbetalning ges vid sjukdomsfall med läkarintyg.

Tag med kvitto för din inbetalning till kommande träningstillfälle.

Om du inte vill binda dig och du helst vilja träna hemma så erbjuder vi dig webbkurser. Man blir medlem och får tillgång till träningsvideor som man kan följa och träna när man kan, hur ofta man vill.

PÅ GÅNG

Måndagar - Integral YOGA [läs mer]
Mondays - Yoga in English DROP IN [läs mer]
Tisdagar - Hälsocirkeln - hälsa på alla plan [läs mer]
Onsdagar - Meditationsgrupp [läs mer]
Torsdagar - Tantra yoga för kvinnor [läs mer]
Torsdagar - Medicinsk yoga för att bli av med stress, spänningar ch smärtor [läs mer]
Sundays - Ecstatic Dance [läs mer]
v.42 - v.49 - White Healing Lounge [läs mer]
den 31 okt - den 7 nov - Ängla- och ärkeänglavecka [läs mer]