Natha Yoga Center Karlskrona
Karlskrona » Om Natha

Om Natha


NATHA Yogacenter är registrerad som ideell yogaförening, som undervisar i Integral Yoga - en intelligent kombination av alla viktiga traditionella yogaformer: Hatha Yoga, Kundalini Yoga, Yoga Nidra, Laya Yoga, Kriya Yoga, m.m.; så att var och en av Er kan finna det som passar Er bäst, för kropp, själ och sinne. Vi har valt att jobba ideellt, för vi vill inte göra businness med yoga.

NATHA är en andlig yogaskola i sin djupaste mening, som erbjuder er ständig utveckling och kontinuitet i den andliga undervisningen, med ny teknik och skriftlig teori, varje lektion, som förklarar de medicinska, psykiska, mentala och andliga effekter av varenda metod. Yoga handlar om inre styrka under ständig utveckling. Yoga kan minska både stress, hälsoproblem och utbrändhet.

Yoga är ett verktyg för ständig personlig utveckling. Med yoga börjar man att upptäcka och utveckla sina förmågor/styrkor.

Att vara yogalärare tar vi på stort ansvar. Våra kompetenta yoga- och tantralärare är internationellt certifierade, på ATMAN World Federation for Yoga and Meditation, efter en 3-års yogagrundutbildning, och ytterligare en 2-års yogalärarutbildning, som man avslutar med examination och kandidatarbete. Vi utbildar alla i yoga, både dig som är nybörjare, dig som yogautövare och dig som har funderar på att själv bli yogalärare. Vår grundare Dhumavatiananda (Georgiana Danet) har varit yogalärare i 29 år. Hon har utbildat inom yoga i 15 länder.

Vi har löpande kurser i Integral Yoga, Tantra för Kvinnor, Meditation och Intensiv Tantra. Därutöver håller vi en mängd andra kortare och längre kurser. Vår integral yoga kurs innehåller dessutom kunskap om meditation, esoterisk astrologi, Ayurveda, Kashmir Shivaism, Kalachakra, färgterapi, fytoterapi, hälsa, sexuell kontinens, musikterapi, ljudhealing, chakra balansering, akupressur, biorytmer, tillämpad psykologi, m.m.

Vi erbjuder unika initieringar, som inte finns på någon annan yogaskola i världen.

Vår yogaskola tillhör Mahasiddha-traditionen, vilken utmärks av andliga guidens förmåga att telepatiskt och empatiskt överföra subtila tillstånd till de kursdeltagarna som har strävan, öppenhet och är förbereda nog att motta dessa upphöjda medvetandetillstånd.

Idag undervisar man vårt yogasystem i yogaskolor över hela världen och med sina över 65.000 medlemmar är den en av Europas största yogaskolor.

PÅ GÅNG

ONLINE COURSE - From the ego to the SOUL [läs mer]
Måndagar - Integral YOGA [läs mer]
Onsdagar - Meditationsgrupp [läs mer]
Tisdagar - Lunchyoga för grupper [läs mer]
Torsdagar - Tantra yoga för kvinnor [läs mer]
Torsdagar - Esoterisk Tantra Yoga (för par och singlar) [läs mer]
Mondays - Yoga in English DROP IN [läs mer]
lör den 11 sep - Ljudhealing [läs mer]
sön den 19 sep - ritual med Tripura Sundari [läs mer]
tors den 23 sept - Medicinsk yoga för att bli av med stress, spänningar ch smärtor [läs mer]
lör den 2 okt - Cacao Ceremony [läs mer]
lör den 16 okt - retreat: Orubblig harmoni [läs mer]
v.42 - v.49 - White Healing Lounge [läs mer]
den 31 okt - den 7 nov - Ängla- och ärkeänglavecka [läs mer]
privat terapi - PLASMATERAPI och LJUDHEALING [läs mer]