Natha Yoga Center Karlskrona
Karlskrona » Online sommar yogaläger

Online sommar yogaläger


Info och registreringsinformation


Online Yoga Spiritual Summer Camp kommer att ske lördag den 1 augusti - onsdag den 2 september. Det är tillgängligt för alla medlemmar på NATHA Yogacenter Karlskrona. För evenemang som även är tillgängliga för icke-medlemmar, se onlineyogaacademy.com/events.

På samma sätt som vårlägret, kommer sommarlägret att hållas på rumänska och översättningar kommer att tillhandahållas. Engelsk översättning tillhandahålls som standard och andra språk (ungerska, tjeckiska, ryska, spanska, italienska, franska, tyska, portugisiska) läggs till så snart det finns minst 10 deltagare för respektive språk.

Registreringen för detta läger som sker online, görs enligt stegen som beskrivs nedan. Denna process är giltig för alla kursdeltagare på våra yogaskolor registrerade utanför Rumänien (inkl. Rumäner som bor utomlands), som vill delta i detta Yoga Spiritual Summer Camp.

Registreringar för internationella studenter började måndag den 20 juli. Tillåt minst 24 timmar att behandla din registrering. Så vänligen registrera dig i god tid för att undvika att någon del av programmet saknas.

Deltagaravgift och specialpass

Deltagaravgiften för hela perioden är 575 euro.
Som ett specialerbjudande för internationella yoga kursdeltagare kan du i år köpa ett 14-dagars pass för 280 euro. Passet tillåter åtkomst till alla lägeraktiviteter i 14 dagar i rad från och med det ögonblick då deltagaren aktiverar åtkomstkoden för lägret. Priset för detta pass är detsamma för alla länder, inga ytterligare rabatt.

Det återstår också möjligheten att köpa ett dagskort för 65 Euro.  

Steg för att registrera dig till Online Yoga Summer Camp:

Steg 1: Skicka ett e-postmeddelande till din yogalärare till yoga@natha.se med ämnet: "Online Summer Camp-registrering" där du säger att du vill registrera dig till yogalägret. Observera att endast personer som är 18 år eller äldre kan registrera sig.

Steg 2: Inom 24 timmar får du ett e-postmeddelande från Atman Federation med länken för online-registreringsformulär.

Steg 3: Fyll i anmälningsarket från länken och gör betalningen i onlineformuläret. Du kommer att få ett första automatiskt svar e-postmeddelande efter registreringen.

Steg 4: Så snart betalningen har bekräftats, får varje registrerad deltagare via e-post en åtkomstkod tillsammans med motsvarande instruktioner för att gå med i online-yogalägret (på den e-postadress som du registrerade dig från). Koden är personlig och inte överförbar.

Steg 5: Ange dina detaljer och åtkomstkod på inloggningsplatsen för lägret (länk till webbplatsen kommer att finnas i e-postmeddelandet och kommer också att finnas tillgängligt på MISA-TV från det ögonblick som yogalägret startar). Här blir du ombedd att välja ett lösenord för att slutföra din registrering. Härifrån kommer du att logga in till lägret med din e-postadress och det valda lösenordet. Använd inte åtkomstkoden igen, eftersom den visar att den redan är tilldelad.
Var medveten om att om du väljer 14-dagarspass börjar perioden från det ögonblick du använde din åtkomstkod för att registrera dig i lägret.

Om du följer dessa steg och har några problem i registreringsprocessen eller om du inte fick din kod inom 24 timmar efter bekräftad betalning, vänligen skriv oss på summercamp@atmanyogafederation.org med ämnet "Registreringsproblem Summer Camp"

Andra specifikationer

   
• Endast personer som är minst 18 år har tillgång till detta yogaläger.
    
• Det detaljerade programmet för yogalägret kommer endast att finnas tillgängligt på MISA Sensational TV-webbplatsen och endast för dem som har anmält sig till yogalägret.
    
• För dem som inte registrerar sig till yogalägret är bara några av aktiviteterna, främst meditationer, tillgängliga enligt ett program som kommer att meddelas snart.
    
Kontakta oss på summercamp@atmanyogafederation.org för andra situationer som inte ingår i beskrivningen ovan.

 

Vi önskar er ett underbart sommar yogaläger, fullt av lyckliga upplevelser och upplysande insikter!

 

PÅ GÅNG

ONLINE COURSE - From the ego to the SOUL [läs mer]
Måndagar - Integral YOGA [läs mer]
Onsdagar - Meditationsgrupp [läs mer]
Tisdagar - Lunchyoga för grupper [läs mer]
Torsdagar - Tantra yoga för kvinnor [läs mer]
Torsdagar - Esoterisk Tantra Yoga (för par och singlar) [läs mer]
Mondays - Yoga in English DROP IN [läs mer]
lör den 11 sep - Ljudhealing [läs mer]
sön den 19 sep - ritual med Tripura Sundari [läs mer]
tors den 23 sept - Medicinsk yoga för att bli av med stress, spänningar ch smärtor [läs mer]
lör den 2 okt - Cacao Ceremony [läs mer]
lör den 16 okt - retreat: Orubblig harmoni [läs mer]
v.42 - v.49 - White Healing Lounge [läs mer]
den 31 okt - den 7 nov - Ängla- och ärkeänglavecka [läs mer]
privat terapi - PLASMATERAPI och LJUDHEALING [läs mer]