Natha Yoga Center Karlskrona
Karlskrona » Plasmaterapi / Ljudhealing

Plasmaterapi / Ljudhealing


Boka din privata session på yoga@natha.se :

 

1) PLASMATERAPI (med högprecision pulserande plasma)

 

Det vetenskapliga samhället erkänner oscillerande pulserade elektriska plasmafält som effektiva för att förstöra t.ex. cancerceller och MRSA i laboratorieexperiment. Samma fantastiska upptäckt gjordes av Dr. Royal Rife på 1960-talet. Nu, ytterligare förfinad, erbjuder vi den till dig - plasmaterapi med högprecision pulserande plasma.

Dr. Royal Raymond Rife, kallad "Mannen som botade cancer", var banbrytande i utvecklingen av radiofrekvensteknologi för att utrota infektioner i kroppen. Han fann att varje biokemisk förening vibrerar med sitt eget distinkta genetiskt bestämda frekvensmönster.

Ny forskning har visat att virus, bakterier, parasiter och andra patogener är känsliga för en specifik frekvens och kan elimineras genom att använda samma frekvens tills patogenen "sönderdelas". Plasmafält och resonansfrekvens kan förstöra sjuka celler, virus, bakterier och parasiter, utan att skada friska celler.

 

Många människor har blivit av med åkommor med hjälp av plasmaterapin (med högprecision pulserande plasma):

 •          Förbättrad avgiftning
 •          Förbättrad energi, humör och sömn
 •          Eliminering av kroniska infektioner och inflammationer
 •          Minskning eller eliminering av smärta och smärtsyndrom
 •          Förbättrad organfunktion, samt återställning
 •          Förbättrat synsinne
 •          Ökat lymfflöde och detox
 •          Sköldkörtelbalans
 •          Förnyelse och återuppbyggnad av celler
 •          Förbättrad läkning av sår och andra skador
 •          DNA-reparation
 •          Eliminering av depression
 •          Minskad stress
 •          Ökad balans i fall av aktivitets- och uppmärksamhetsstörning
 •          m.m.

 

Plasmaterapi med högprecision pulserande plasma som vi använder oss av, fungerar ungefär på samma sätt som när ett vinglas krossas när en operasångare träffar rätt tonhöjd. Denna plasmaterapi är oerhört effektiv med att förgöra sjuka celler, virus, dåliga bakterier, mikrober, patogener, m.m. Det vill säga att vi tar bort orsaken till dina hälsoproblem, och inte bara symptomen. Plasmaterapin minskar och eliminerar inflammation, infektion och andra obalanser i kroppen utan att skada friska celler! Denna terapi fungerar också utmärkt för detox, återuppbyggnad av benstommen, inre organ, musklerna, vävnader m.m. Samt den hjälper kroppen att återställas till sin optimala funktion.

 

Plasma är enligt fysiken ett aggregationstillstånd av materia. Om en gas värms tillräckligt mycket, separeras elektronerna från atomkärnorna och ett plasma bildas. Ett plasma kan därför sägas vara en gas av laddade partiklar. Plasma är det vanligaste tillståndet hos 99% hos den synliga materian i universum. Därför arbetar vibrationsterapin med högprecision pulserande plasma djupt in i kroppen, hela vägen till den subatomära nivån. I dagsläge finns det ingen annan teknologi som kan göra detta. Med hjälp av vetenskaplig forskning, har det nya området elektromedicinsk terapi (frekvensmedicin) kommit med en ny strategi för eliminering av sjukdomens orsak.

 

Vi rekommenderar ett minimum av 4 sessioner. Vi gör en hälsoanalys från ett holistiskt perspektiv, där vi tittar på dig i din helhet (och inte bara på ditt hälsoproblem). Utifrån den får du en specifik behandling, inriktad på att ta bort orsaken till dina hälsoproblem.

Terapeut: Georgiana Danet, yogalärare med över 30 års erfarenhet, samt Precision Pulsed Plasma terapeut

Pris: 590 kr/timme. Behandlingar på 3 timmar eller mer - 290 kr/timme. Hälsoanalys ingår.
Priset speglar varken behandlingens kvalité eller effektivitet, det är satt lågt så att alla ska ha chansen att få tillgång till den mest avancerade teknologin inom frekvensmedicin som finns på marknaden i dagsläget.

Vid uteblivande, betalas fullt pris.

Ange namn och "privat plasma" som meddelande när du betalar in avgiften till BG 5079 - 7620 eller till Swish: 1233681459

Boka på: yoga@natha.se Du kommer att behöva svara på ett antal hälsofrågor första gången vi träffas.
 

2) LJUDHEALING

Att jobba med ljud på våra kroppars komplexa struktur kan ha en djupgående avslappannde och helande effekt på organ, vävnader och celler, såväl som blodcirkulationen och det endokrina systemet. Ljudhealing med kvartskristall klangskålar är djupt balanserande på alla plan - och vi  utförskar deras chakra balanseringseffekt i nivå med de 7 huvudchakra.

Dessa kvartkristallskålar har många fysiska egenskaper; de utvecklar, omvandlar och överför energi. De är mäktiga verktyg  eftersom de överför ljudvågorna oerhört intensivt, mycket bättre än metallskålar. De är stämda på 432Hz, vilken är den mänskliga kroppens frekvens.

Att hela med ljud är den äldsta formen av helande. Ljudterapi omfattar många olika metoder och härstammar från flera urgamla kulturer och traditioner.

 

Att musik och ljud påverkar oss på olika sätt, det vet vi alla. Enligt vetenskapen så är allt uppbyggt av energi, vibrationer och rytmer.

Liksom all massa har sin energifrekvens så har också alla kroppens organ det, sin egen "ton". Om det uppstår obalans i kroppen så kan tonen i kroppen bli "falsk". Det kan ge blockeringar som kan orsaka ett sämre hälsotillstånd. Genom ljudhealing så kan man "stämma" kroppen till sin rätta frekvens.

Ljudet påverkar oss inte bara fysiskt utan även psykiskt, känslomässigt och själsligt eftersom allt hänger samman i en helhet. Ljudets frekvens kan liknas vid djupgående energimassage på atomnivå, som akupunktur med ljud (inom alopatmedicin används ljudvågor till exempel vid ultraljud eller för behandling av njursten.)

 

För ljudhealing krävs kunskap bl.a. om de viktigaste 15 övertonerna (som man kan kontrollera med kristall klangskålar, men inte med metal skålar), och ordningen i vilken de naturligt bildas från gruntonen, samt treklang och harmonilära för att spela skålarna så att de är i resonans med var och en av de 7 huvudchakra. Vår terapeut känner också till den specifika frekvensen för vart och ett av våra inre organ, så han går igenom dem i en viss sekvens som gynnar helandet. Det räcker inte om man bara plingar på dem :-)

Kristallskålarna alstrar en vibrationsfrekvens som skapar ett energifält, med kapaciteten att påverka och omvandla till det bättre för såväl ett utrymme, en person, vatten osv. Denna vibration är så intensiv, att den har potentialen att hela på många olika plan. Klangskålarna är gjorda av 99,992% ren krossad kvartskristall. Deras ljud är oerhört rent, upphöjt, som från en sublim värld.


Terapeut: Francisc Nagy-Björn, musiker och tonsättare med över 50 års erfarenhet, yogalärare med över 20 års erfarenhet.

Pris: 490 kr. Ange namn och "privat ljudhealing" som meddelande när du betalar in avgiften till BG 5079 - 7620 eller till Swish: 1233681459

Boka genom att skicka e-post till: yoga@natha.se

PÅ GÅNG

den 17 jan - start: Integral YOGA [läs mer]
den 19 jan - start: Meditation [läs mer]
lör den 22 jan - Ljudhealing [läs mer]
den 25 jan - start: Ayurveda kurs [läs mer]
den 25 jan - Live webinar: Behovet av harmoni [läs mer]
den 27 jan - start: Tantra yoga för kvinnor [läs mer]
sön den 30 jan - White Healing Lounge [läs mer]
den 13 feb - Cacao Ceremony - Alla Hjärtans Dag [läs mer]
söndagar - Ecstatic Sundays [läs mer]