Natha Yoga Center Karlskrona
Karlskrona » Profylax mot Corona-virus

Profylax mot Corona-virus


Förebbygande medel mot Corona-virus

Tea tree eterisk olja

Använd en blandning av tea tree eterisk olja och vatten som desinfektionsmedel - som ett skydd mot Corona-virus.
Sedan 1933 har British Medical Journal rapporterat att tea tree eterisk olja  är ett kraftfullt desinfektionsmedel, icke-giftigt för däggdjur och icke-irriterande; å andra sidan, 1930, rapporterade Australian Medical Journal lovande resultat i allmän praxis, från snabb läkning av septiska sår till ärrförnyelse:


”... Ett slående faktum är att det löstes pus och lämnade ytan på de infekterade såren rena, så att dess bakteriedödande verkan blev effektivare och utan skador på vävnaderna. Detta är något nytt, eftersom de flesta bakteriedödande medel förstör både vävnader och bakterier." (E.M. Humphrey)


1955 rapporterade amerikanska läkare att tea tree eterisk olja är en aktiv bakteriedödande med antiseptisk aktivitet som är 11 till 13 gånger högre än den för kolsyra (fenol). Som en bakteriedödande testades eterisk olja med teträd i Australien 1980 i en lösning av endast 4 delar eterisk olja per 1000 delar vatten. Mot virulenta organismer, såsom Staphylococcus aureus och Candida albicans, var resultatet att ingen tillväxt detekterades efter 7, 21 och 35 dagar.
När det gäller bakteriostatiska/virologiska  egenskaper var resultaten av ett hudsteriliseringstest som genomfördes 1983 i Australien förvånande. Således användes vattpinnar för provtagning, att antalet bakterier/virus på de otvättade händerna var det dubbla antalet bakterier efter att ha tvättat händerna med destillerat vatten och 1000 gånger större än antalet bakterier / virus efter tvätt i eterisk eterisk olja varvid bakterierna praktiskt taget inte kan upptäckas efter tvättning med denna eteriska olja. Så låt oss tänka på hur effektiv en enda droppe tea tree eterisk eterisk olja som tillsätts till vattnet vi tvättar händerna med, nu när Corona-viruset sprider sig.

C-vitamin dödar nästan alla virus!

Det finns goda skäl till varför C-vitamin tillförs många produkter och varför det ofta har en försäljningsplats: en kraftfull och effektiv antioxidant, C-vitamin dödar varje virus det har stött på, inklusive Corona-viruset.
Vattenlöslig, kroppen producerar C-vitamin men måste extrahera det från mat eller kosttillskott.
Det förvaras i kroppen och därför är det viktigt att upprätthålla en konstant försörjning för att upprätthålla god hälsa.
Det sätt som C-vitamin bekämpar infektion är ganska enkelt: infektioner och gifter orsakar oxidativ stress i kroppen.
C-vitamin lockas till de celler som har tappat sina elektroner på grund av oxidationsprocessen och ger lätt upp sina egna, som sedan neutraliserar de potentiellt skadliga cellerna.
Med en konsekvent och hälsosam antioxidantnivå får farliga celler inte spridas och vi blir sjuka - inklusive det nya viruset.
Inte tillräckligt och resultatet är cellinflammation - utflödesinflammation är roten till nästan varje allvarlig mänsklig sjukdomsupplevelse som påverkar varje kroppsdel.
Vid sjukdom är intaget 6-7 gram C-vitamin per dag. Som förebyggande räcker det med 4 ggr/dag.

Andra metoder för att skydda dig mot Corona-virus:

- vattenfasta en dag per vecka (tisdag, fredag ​​eller söndag). Du dricker bara vatten i 24 timmar.
- Ät raw food, av god kvalitet.
- Ät honung varje dag.
- Ät 2 matskedar rå pollen dagligen.
- 3 gånger / dag x 2 droppar propolis tinktur.
- 3ggr/dag 1tsk acerola
- 21 droppar färskpressad citron saft till 1 ½ liter vatten

-
Ät naturliga födoämnen rika på C och D vitamin
- Gör färgterapi under natten. Första natten - gult ljus, andra natten - grönt ljus, tredje natten - orange ljus. Upprepa sekvensen.
- Kristallterapi. Använd de ädelstenar du redan har. Håll den i din vänstra hand och känna hur den specifika subtila energin samlas i hela din aura.
- Samla till dig i din aura i överflöd den subtila ljusvita energin.
- Andas in eteriska oljor: pepparmynta, basilika, teträd, citron, lavendel.
- Färgterapi under dagen: gul, violett, grön, orange, rosa.

Febern är kroppens förebyggande vapen – så låt den göra sitt jobb, för det betyder att immunförsvaret är igång vid full kapacitet

PÅ GÅNG

v.42 - v.49 - White Healing Lounge [läs mer]
den 16 dec - Julfest [läs mer]
den 27 - 30 dec - Vinter Retreat - En magisk inre resa [läs mer]
Sundays - Ecstatic Dance [läs mer]
den 15 jan - Öppet Hus - Yogadag [läs mer]
den 17 jan - start: Integral YOGA [läs mer]
den 19 jan - start: Meditationsgrupp [läs mer]
den 27 jan - start: Tantra yoga för kvinnor [läs mer]