Natha Yoga Center Karlskrona
Karlskrona » SAMSARA Dance

SAMSARA Dance


Datum annonseras inom kort


SAMSARA DANCE och våra trance party är utformade för att skapa de rätta externa förhållanden, för att du ska uppleva en gradvis fördjupning i upplyftande och välgörande tillstånd av trans, med alla sina fördelar. För detta behöver du ge upp alla förutbestämda idéer om vad som är dans, vad som är trance och vad är party. Tiilåt dig själv att vara fri och bara vara. På dansgolvet är alla improvisationer välkomna, för att tjäna ändamålet, som är att uppnå ett välgörande transtillstånd, genom att dansa och låta musiken vibrera i hela ditt väsen, så att du kan resonera med sina specifika upplyftande energier och uppleva högre medvetandetillstånd.

SAMSARA DANCE events är strikt utan användning av någon form av alkohol-, psykedeliska eller narkotiska droger. Vi främjar energiträning soom förbättrar hälsa, såsom yoga, meditation, medveten hållbar livsstil och hälsosam kost. Det handlar om att bli hög på ett naturligt sätt! Allt vi använder för det är musik, kroppsrörelser (dans), och kraftfulla inspirerade vackra verbala förslag - de så kallade "trance induktionerna" - som tillåter alla som är öppna och redo att upphöjas och skapa en oförglömlig positiv erfarenhet och högre medvetenhetstillstånd.

Entré: 70 kr. (jämna pengar eller Swish)

OBS! Begränsade platser - boka din plats i tid yoga@natha.se

 


SAMSARA DANCE är ett projekt som föddes i Karlskrona 2007, utav längtan efter att fira skapelsens mystiska gudomliga krefter på ett lekfullt sätt, genom musik och olika former av konstnärlig uttryck.

Idag kan vi skapa musik som är full av suggestiva och expanderande landskap av ljud, upplyftande melodier och djupa rytmer som enkelt framkallar tillstånd av välgörande trans, och som hjälper till att uppnå djupa och upphöjda medvetenhetstillstånd. Tillsammans med musiken, kan dessa extraordinära tillstånd skapas och förstärkas med visuella effekter, heliga geometriska former, astraliserande ljusbilder och magiska framträdanden.

Dansgolvet är ett erfarenhetsområde som bör kopplas till insidan, till hjärtat. Dansstilen är vilken stil som helst som är lämplig för att uttrycka det inre tillståndet och att föra sinnet till rätt tillstånd av överlägsen avslappning, som är det första väsentliga villkoret för de mystiska tillstånden av trans. Den första principen som bör följas är att fortsätta röra på sig! Tills du kan känna det vibrerande i hela din kropp och i ditt sinne, som ett lugnt euforiskt inre tillstånd.

Medveten dans är en aktiv meditation för dem som initieras till trans mysterier. Extatisk dans avlägsnar begränsande tankar, fördomar och hämningar och hjälper till att väcka den latenta livskraftenergin i varje människa, känd som Kundalini Shakti i yoga och tantra traditionen. Varje ögonblick i livet kan bli ett firande, när vi lär oss att fokusera här och nu, och att bli medvetna om den mystiska livsdansen. Tack vare transstilståndet kan det vardagliga uppfattas som sublimt och gudomligt.

 

 

 

 

 

 

PÅ GÅNG

ONLINE COURSE - From the ego to the SOUL [läs mer]
Måndagar - Integral YOGA [läs mer]
Onsdagar - Meditationsgrupp [läs mer]
Tisdagar - Lunchyoga för grupper [läs mer]
Torsdagar - Tantra yoga för kvinnor [läs mer]
Torsdagar - Esoterisk Tantra Yoga (för par och singlar) [läs mer]
Mondays - Yoga in English DROP IN [läs mer]
lör den 11 sep - Ljudhealing [läs mer]
sön den 19 sep - ritual med Tripura Sundari [läs mer]
tors den 23 sept - Medicinsk yoga för att bli av med stress, spänningar ch smärtor [läs mer]
lör den 2 okt - Cacao Ceremony [läs mer]
lör den 16 okt - retreat: Orubblig harmoni [läs mer]
v.42 - v.49 - White Healing Lounge [läs mer]
den 31 okt - den 7 nov - Ängla- och ärkeänglavecka [läs mer]
privat terapi - PLASMATERAPI och LJUDHEALING [läs mer]