Natha Yoga Center Karlskrona
Karlskrona » Tantra för Män

Tantra för Män


Ett modern, initiatiskt perspektiv om lärdomen från Kama Sutra.

8 veckors kurs - vid anfordran

 

Vi erbjuder de modiga och nyfikna män en enkel samt effektiv modalitet för att fördjupa sig i den praktiska kunskapen från tantra / Kama Sutra. Vi vet att det är ett känsligt (om inte tabu) ämne, samt vi vet att mannens erotiska förmåga ligger mycket över det som han upplever just nu. Det handlar inte om brist på virilitet - det handlar helt enkelt om brist på kunskap om t.ex. sin naturliga förmåga att uppleva orgasmen i många minuter och även timmar, att uppleva över 100 former av orgasm, m.m. På denna kurs kan ni lära er HUR. Och få inbklick i vad kvinnorna vill ha, samt lära er vad männen faktiskt kan.


Den exakta utövandet av tantra yogateknikerna ökar inte bara den erotiska energin, det ger dessutom en djup, rätt attitud gentemot erotismen; den hjälper en att utöka sina förmågor, att bli av med stress, att få en gigantisk inre styrka, virilitet, självkänsla, viljestyrka, beslutsamhet, handlingkraft, mental fokus, karisma och mycket mer.
Erotismen är en normal mänsklig funktion, som inte alls är skamligare än att äta eller sova. Den sanna erotiska revolutionen är den erotisk-amorösa kontinensen, en källa till glädje och njutning, samt ett säkert sätt att utvecklas som människa.


Det föregår inget sexuellt på kurserna.


Ha gärna med er anteckningsblock och penna.

Pris: 1400 kr. eller 200 kr/gång

När du betalar i förväg, kom ihåg att ange ditt namn och kursnamn som avsändare när du betalar kursavgiften till BG 5079 - 7620 eller till Swish: 1233681459

 


Kama betyder "upplyftande erotisk strävan och önskan om att göra det gudomliga goda". Den rena, sublima erotiska energin väcker inom oss kärleken, harmonin, inre styrkan och kontemplativiteten. Den hjälper oss att utvecklas oerhört mycket som människa.
Den äkta yogatraditionen avslöjar ett helt annat tillvägagångssätt angående kärlek och erotism, mycket mer positiv och fullbordande, till skillnad från den förvirrade synen som är typisk nuförtiden. Detta sker eftersom de flesta, antingen okunniga eller felaktigt utbildade, misstar den rena erotiska energin för den underlägsna, själviska sexuella energin.
Kama Sutra / tantra erkände att den intensiva njutingen som delas mellan mannen och kvinnan, om den är klokt förfinad och kontrollerad, det är ett kraftfullt sätt att öka medvetenheten, och att förstärka utvecklingen för var och en av dem.
Tantra yoga som grund för Kama Sutra är den komplexa metodologin för upplysning, genom perfekt kontroll av det maximala erotiska njutningen, med hjälp av praktiska metoder som används för att fullt ut uppnå detta.

 

 

 

PÅ GÅNG

den 17 jan - start: Integral YOGA [läs mer]
den 19 jan - start: Meditation [läs mer]
lör den 22 jan - Ljudhealing [läs mer]
den 25 jan - start: Ayurveda kurs [läs mer]
den 25 jan - Live webinar: Behovet av harmoni [läs mer]
den 27 jan - start: Tantra yoga för kvinnor [läs mer]
sön den 30 jan - White Healing Lounge [läs mer]
den 13 feb - Cacao Ceremony - Alla Hjärtans Dag [läs mer]
söndagar - Ecstatic Sundays [läs mer]