Natha Yoga Center Karlskrona
Karlskrona » Tantra Yoga för Kvinnor

Tantra Yoga för Kvinnor


- ett utvecklande systerskap för moderna gudinnor -
 

Kursstart den 02 september - udda torsdagar. Vi tränar hela HT21, och efter jullovet fortsätter vi.
Drop in t.o.m. v.41

Behovet av att kvinnor samlas för att lära sig värdera på rätt sätt sina kroppar, att lära sig att älska sig själva och att ansluta sig i harmoni med andra kvinnor blir mer och mer uppenbart i en värld som snabbt förändras. Många kvinnor längtar utan att ens veta ... Varje kvinna vet intuitivt att det finns mer. Mer njutning, tillfredsställelse, lycka och harmoni i hennes kropp.
Men ofta vet hon inte hur man får tillgång till det, vilket lätt leder till frustration, sorg, besvikelse. En kvinnas längtan efter uppfyllelse blir utrotad av ett oändligt sökande efter yttre perfektion - att leta efter den perfekta "tidning" kroppen, att söka godkännande, behovet av att bli önskad, att tro att hennes värde bestäms av andra.

Eftersom världen på många sätt blir hårdare, framstår den feminina närvaron genom mjukhet, ömhet, naturlighet, integrerad vildhet, lekfullhet och spontanitet, ovillkorlig kärlek, skönhet och harmoni som en växande nödvändighet för välbefinnande både på individnivå och i samhället.

En kvinna som upptäcker sig själv och omfamnar sig själv är en kvinna som läker och blir bemyndigad genom att utnyttja hennes oändliga möjligheter. De gamla tantriska lärorna såg kvinnor som förkroppsligandet av oändlig kärlek och gränslös kraft som upprätthåller något liv. Vi tror att varje kvinna har inom sig allt hon behöver för att vara helt extatisk och uppfyllt - hon behöver bara lära sig hur. Vår kurs är en inbjudan till alla modiga kvinnor som vill väcka sina feminina potentialer till liv. Det finns så mycket att lära, så mycket att uppleva, börjar med den feminina kroppen och går djupare i det fascinerande inre universum av energier, känslor, känslor och andliga tillstånd.

Denna kurs är en härlig självupptäcktsresa till kvinnlighetens mysterier och dess härligheter. Genom att förena aktuell vetenskap med gamla österländska visdomsläror (från Tantra, taoismen och andra mysterieskolor) som möter dagens kvinnas behov, är vårt mål med denna kurs att väcka kvinnlighet så att varje kvinna kan lära sig att leva henne livet mer fullständigt.

Vi strävar efter att skapa en atmosfär där blyghet och hämning smälter bort i en atmosfär av förståelse, acceptans, lekfullhet, systerskap och kärlek. Tantra för kvinnor är ett andligt äventyr i att uppleva magin i att vara kvinna.

Kursen flyter på ett lekfullt, mysigt och avslappnat sätt, läror kombineras med gruppövningar, meditationer och tantriska tekniker, för att skapa ett kärleksfullt systerskap där lycka och tillfredsställelse enkelt tar bort tabun eller stress. Läkning, vård och uppvaknande av det gudomliga kvinnliga är en av de största gåvorna vi kan få. Vi tror att vi genom detta erbjuder framtida generationer en mer harmonisk blommande värld.

"När sovande kvinnor vaknar, rör sig berg" - gammalt ordspråk

Några av de saker du kommer att lära dig under kursen:

- Shaktis kraft - uppvaknande och medvetet omfamnande kvinnlighet
- Hemligheter för den kvinnliga sensualiteten och varför det är viktigt för ens välbefinnande att veta hur det fungerar!
- Den stora O - den kvinnliga org*sm och dess mysterier - och hur du kan leva mer orgasmisk - Insikt i olika typer av org*sms och hur du upplever dem på ett hälsosamt sätt
-Skapa en harmonisk relation till din feminina kropp genom acceptans, självkärlek och tillbedjan
- Skamfritt blommande av din potential
- Förtroende, lekfulhet och hjärtfrihet
- Konsten att älska djupare - dig själv och de andra
- Inre alkemi - tantriska metoder för att väcka och behärska ero*ic energi
- Frigör stress och ångest från kroppen genom njutningens helande kraft
- Astrologi, ayurveda, psykologi för att förstå dig själv och andra bättre
- Gudinnoritualer för vardagen
- Lär dig hur du kan ansluta djupt till andra kvinnor
- Systerskapets närande kraft

Kursen kommer att ha både en teoretisk och praktisk del, där proportionerna kommer att förändras då och då. Kursens innehåll kommer att anpassas till deltagarna och gruppens atmosfär och kommer därför inte nödvändigtvis att strikt följa punkterna ovan. Det kommer inslag av sensuell natur vid vissa tillfällen, men allt kommer att hända i ett säkert utrymme där du bestämmer dina egna gränser och nivå av deltagande. Ingen träning är obligatorisk vid något tillfälle.


Tid: Udda torsdagar kl. 17.00-18:55. Anmälan krävs!  Anmäl dig via mejl (yoga@natha.se). Vi tar emot max 12 pers, för att hålla rätt avstånd mellan deltagarna
Pris: 1400kr/HT alt. 2200kr/VT eller 200kr/pass.

Terminsavgiften betalar man i förskott.

Det finns möjlighet att delta live online, för dig som inte vill träna på plats. NATHA Yogacenter anpassar självklart sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer rörande coronaviruset. I nuläget innebär det att vi fortsätter med de verksamheter som restriktionerna tillåter, men att vissa anpassningar kan komma att ske. Självklart informeras ni löpande om ni på något sätt skulle beröras av detta.

Öppet för drop in: to.m. v.41
Lärare: Georgiana (Dhumavatiananda)

 

När du betalar i förväg, kom ihåg att ange ditt namn och Tantra för kvinnor som meddelande när du betalar kursavgiften till BG 5079 - 7620 eller till Swish: 1233681459

 

 

Målet för varje kvinna som tränar tantra uppmärksamt och systematiskt är att bli harmonisk, sensuell, full av mystik och raffinemang, optimistisk, emotionellt stabil, full av självförtroende, empatisk, kärleksfull, frisk, lycklig och förtjusande.

Genom att delta i denna kurs, som är unik i Sverige, kan du också uppnå högre självkontroll, ökad intelligens, mental kraft, ökad kvinnlig intuition, kreativitet, översvämmande vitalitet, global andlighet och en mystisk och progressiv utvidgning av medvetandet. Du kommer att lära dig om dina förmågor och hur du kan utveckla dem till fullo.

Om du inte vill binda dig, och du skulle helst vilja träna hemma, så erbjuder vi dig webbkurser. Man blir medlem och får tillgång till träningsvideor som man kan följa och träna när man kan, hur ofta man vill. 

PÅ GÅNG

Måndagar - Integral YOGA [läs mer]
Mondays - Yoga in English DROP IN [läs mer]
Tisdagar - Hälsocirkeln - hälsa på alla plan [läs mer]
Onsdagar - Meditationsgrupp [läs mer]
Torsdagar - Tantra yoga för kvinnor [läs mer]
Torsdagar - Medicinsk yoga för att bli av med stress, spänningar ch smärtor [läs mer]
Sundays - Ecstatic Dance [läs mer]
v.42 - v.49 - White Healing Lounge [läs mer]
den 31 okt - den 7 nov - Ängla- och ärkeänglavecka [läs mer]