Natha Yoga Center Karlskrona
Karlskrona » White Healing Lounge

White Healing Lounge


Varje helg, fr.o.m. fredag den 16 oktober t.o.m. söndag den 13 december, kommer vi att ha WHITE HEALING LOUNGE

 

Nu blir det kallare och mörkare för varje dag som går… Förkylningssäsongen närmar sig. Man vill gärna få någon form av behandling, men samtidigt man ska respektera social distansering.

Så vi kom på en lösning: tre former av beprövade terapier, där man inte behöver ha fysisk kontakt med terapeuten!
Från och med den 16 oktober t.o.m. den 13 december sätter NATHA Yogacenter igång detta projekt, där vi erbjuder ljusterapi (med dagsljuslampor) på fredagar kl. 17-19; ljudhealing (med kvartskristall klangslåkar) på lördagar kl. 15-17 och plasmaterapi (frekvensmedicin med högprecision pulserande plasma) på söndagar kl. 14-16.
Allt sker på säkert avstånd mellan deltagare, så man ka känna sig Corona-trygg.

Vad innebär det? Med en unik kombination av beprövade terapier kommer vi att erbjuda dig möjligheten att må bättre, bli friskare och återfå balans. Yogalokalen kommer att vara helt vit, med dagsljuslampor på, under hela helgen.

På fredagar kl. 17-19 har vi ljusterapi med vitt ljus (som simulerar solljuset) och mini-workshops

På lördagar kl.15-17 har vi ljudhealing med kvartskristall klangskålar

På söndagar kl. 14-16 har vi plasmaterapi (med högprecision pulserande plasma)

Alla dessa 3 former av terapi är icke-invasiva, har inga bieffekter och det är vetenskapligt bevisat att ha superbra resultat på människans hälsa och välmående.

För full effekt rekommenderas vita kläder!

 

Din investering (ekologisk lätt tilltug & te ingår)

Fredag: 150 kr

Lördag: 200 kr

Söndag: 250 kr

Weekend: 500 kr

Abonnemang (27 tillfällen): 3600 kr (för NATHA-medlemmar 2900 kr)

Abonnemang (9 tillfällen): 1500 kr.

Man kan köpa presentkort (per weekend, för hela perioden)

OBS! Vi tar emot max 12 personer / dag, för att hålla rätt avstånd mellan deltagarna. Om folkhälsomyndighetens rekommendationer ändras, så följer vi dem till punkt och pricka.

P.g.a. detta krävs föranmälan via e-post, inför varje tillfälle! yoga@natha.se

För avbokning - minimum 48 timmar innan.

När du betalar i förväg, kom ihåg att ange ditt namn och white healing som meddelande när du betalar avgiften till BG 5079 - 7620 eller till Swish: 1233681459

 

Vecka

Fredag Mini-workshop

Frekvenser under plasmaterapin

42

Healing – människans förmåga till självläkning

Healing

43

Detox för bättre hälsa

Detox

44

Den sublima inre elden håller oss friska

Hormonal balance

45

Den oanade betydelsen av avslappning

Relaxation

46

Lev lycklig och stressfri

Lymph power

47

Förlåtelsens makalösa helande kraft

DNA repair

48

Regeneration, en inbyggd mekanism som vi kan aktivera

Regeneration

49

Förmågan att leva bortom egot, bortom sinnet

Supramental

50

Chakra systemet är vår ”subtila anatomin”

Chakra balancing

LJUSTERAPI

Ljuset är den viktigaste ”tidsvisaren” som styr vår dygnsrytm. Dagsljuset bidrar alltså starkt till vårt välbefinnande.

Forskare har studerat de biologiska effekterna av ljus i årtionden.

Men det var först 2002 som de upptäckte ganglieceller i näthinnan som inte används för synen, men som sänder signaler till hjärnan och reglerar hormonproduktionen. De tre viktigaste hormonerna som styr den biologiska rytmen är:

1. Melatonin sänker aktivitetsnivån till förmån för vila.

2. Kortisol ”programmerar” kroppen för dagläge. 

3. Serotonin fungerar som stimulant och motivator.

Ljuset påverkar delar av mellanhjärnan (hypothalamus) och tallkottkörteln.

Ljusbehandling har också effekter på serotoninbalansen i hjärnan, samt ger förbättrat blodflöde i hjärnan. Vid ljusbehandlingen använder vi oss av lampor av s.k. bredspektrumtyp (s.k. dagsljuslampa) som ger ett vitt ljus.

Klar effekt har noterats vid årstidsrelaterad bulimi (ätstörning), årstidsrelaterade smärttillstånd, PMS, störd dygnsrytm, personer med långdragna depressioner under vinterhalvåret, psykisk ohälsa, m.m.

Här har vi skapat en ljusmiljö som stödjer människans biologiska dygnsrytm och välbefinnande, så kallade Heal-well-ljus.

 

LJUDTERAPI

Att hela med ljud är den äldsta formen av helande. Ljudhealing omfattar många olika metoder och härstammar från flera urgamla kulturer och traditioner.

Att musik och ljud påverkar oss på olika sätt, det känner vi alla till. Enligt vetenskapen så är allt uppbyggt av energi, vibrationer och rytmer.

Liksom all massa har sin energifrekvens så har också alla kroppens organ det, sin egen "ton". Om det uppstår obalans i kroppen så kan tonen i kroppen bli "falsk". Det kan ge blockeringar som kan orsaka ett sämre hälsotillstånd. Genom ljudhealing så kan man "stämma" kroppen till sin rätta frekvens.

Ljudets frekvens kan liknas vid djupgående energimassage på atomnivå, som akupunktur med ljud (inom skolmedicin används ljudvågor till exempel vid ultraljud eller för behandling av njursten).

Ljud påverkar våra känslor och vår sinnesstämning. Dessa känslor påverkar i sin tur nervsystemet som har en stor inverkan på kroppen både fysiskt och psykiskt. Det är även denna vetenskap som ljudhealingen grundar sig i, som har en läkande effekt på både kropp och själ.

Ljuden från kvartskristall klangskålar ger specifika ljudvibrationer till vävnader i kroppen på en cellulär nivå i både energifält och meridianer i kroppen. Du både hör och känner fridfulla och lugna ljudvågor som ger resonans och respons i kroppen. Din kropp och själ slappnar av redan efter några minuter.

När organen är i obalans för att frekvenserna inte längre är i harmoni, så kan denna obalans resultera i sjukdom. Ljudhealing sessionen är utformad för att återupprätta och upprätthålla harmoni som skapar balans och välbefinnande i kropp och själ.

 

PLASMATERAPI (med högprecision pulserande plasma)

Det vetenskapliga samhället erkänner oscillerande pulserade elektriska plasmafält som effektiva för att förstöra t.ex. cancerceller och MRSA i laboratorieexperiment.

Samma fantastiska upptäckt gjord av Dr. Royal Rife på 1960-talet ... Nu, ytterligare förfinad, erbjuder vi den till dig - plasmaterapi med högprecision pulserande plasma.

Dr. Royal Raymond Rife (kallad för "Mannen som botade cancer") var banbrytande i utvecklingen av radiofrekvensteknologi för att utrota infektioner i kroppen. Han fann att varje biokemisk förening vibrerar med sitt eget distinkta genetiskt bestämda frekvensmönster.

Ny forskning har nu visat att virus, bakterier, parasiter och andra patogener är känsliga för en specifik "frekvens" och kan elimineras genom att använda samma frekvens tills mikroben "sönderdelas". Plasmafält och resonansfrekvens kan förstöra sjuka celler, virus, bakterier och parasiter, utan att skada friska celler.

Plasmaterapi med högprecision pulserande plasma som vi använder oss av, fungerar ungefär på samma sätt som när ett vinglas krossas när en operasångare träffar rätt tonhöjd. Denna terapi är oerhört effektiv mot virus, dåliga bakterier, mikrober, sjuka celler, patogener, m.m. Det vill säga att vi tar bort orsaken till dina hälsoproblem, och inte bara symptomen. Plasmaterapin minskar och eliminerar inflammation, infektion och andra obalanser i kroppen utan att skada friska celler! Denna terapi fungerar också utmärkt för detox, återuppbyggnad av benstommen, inre organ, musklerna, vävnader m.m. Samt den hjälper kroppen att återställas till sin optimala funktion.

För individuell plasmaterapi kontakta oss på yoga@natha.se

 

PÅ GÅNG

24 aug - Start: Integral YOGA [läs mer]
12 sept - Terapi: Ljudhealing [läs mer]
16 sep - Start: Meditationscirkel [läs mer]
17 sep - Start: Tantra yoga för kvinnor [läs mer]
17 sep - Start: Anti-stress Yoga [läs mer]
16 okt - 13 dec - WHITE HEALING LOUNGE - 3 former av terapi [läs mer]
22 okt - free webinar:The Marvelous Adventure of Spiritual Evolution [läs mer]
25 okt - 1 nov - Ängla- och ärkeänglavecka [läs mer]
privat terapi - PLASMATERAPI och LJUDHEALING [läs mer]