Natha Yoga Center Karlskrona
Karlskrona » White Healing Lounge

White Healing Lounge


Varje helg, fr.o.m. lördag den 23 okt t.o.m. söndag den 12 dec, kommer vi att ha WHITE HEALING LOUNGE

 

Det har blivit kallt och mörkt. Man vill gärna ha någon form av behandling, men samtidigt bör man respektera social distansering.
Så vi kom på en lösning: tre former av beprövade terapier, där man inte behöver ha någon fysisk kontakt med terapeuten!

Från och med den 23 okt t.o.m. den 12 dec sätter NATHA Yoga center igång detta projekt, där vi erbjuder ljudhealing (med kvartskristall klangskålar) på lördagar kl. 15-17 och plasmaterapi (frekvensmedicin med högprecision pulserande plasma) på söndagar kl. 14-16, samt ljusterapi (med dagsljuslampor).
 
Allt sker på säkert avstånd mellan deltagare, så man ka känna sig Corona-trygg.

 

NATHA Yogacenter anpassar självklart sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer rörande corona-situationen. Självklart informeras ni löpande om ni på något sätt skulle beröras av detta.

 

 

Vad innebär det? Med en unik kombination av beprövade terapier kommer vi att erbjuda dig möjligheten att må bättre, bli friskare och återfå balans. Yogalokalen kommer att vara helt vit, med dagsljuslampor på, under hela helgen.

På lördagar kl.15-17 har vi ljudhealing med kvartskristall klangskålar, samt dagsljusterapi.

På söndagar kl. 14-16 har vi plasmaterapi (med högprecision pulserande plasma) och mini-föreläsning, samt dagsljusterapi.

Alla dessa 3 former av terapi är icke-invasiva, har inga bieffekter och det är vetenskapligt bevisat att ha superbra resultat på människans hälsa och välmående.

För full effekt rekommenderas vita kläder, under lördag & söndag!

 

Din investering (ekologisk lätt tilltug & te ingår)

Lördag: 200 kr

Söndag: 250 kr

Weekend: 400 kr

Abonnemang (16 tillfällen): 3000 kr (för NATHA-medlemmar 2800 kr)

Abonnemang (8 tillfällen): 1400 kr.

Man kan köpa presentkort!

OBS! Vi tar emot begränsat antal personer/dag. Om folkhälsomyndighetens rekommendationer ändras, så följer vi dem till punkt och pricka. P.g.a. detta krävs föranmälan via e-post, inför varje tillfälle, senast 24 innan! yoga@natha.se

För avbokning - senast 24 timmar innan.

När du betalar i förväg, kom ihåg att ange ditt namn och white healing som meddelande när du betalar avgiften till BG 5079 - 7620 eller till Swish: 1233681459

 

Teman för mini-föreläsningar, samt frekvenser under plasmaterapin:

v.42

Aktivera din förmåga till självläkning

Plasmafrekvens: Healing

v.43

Bästa sätt att hålla oss friska

Plasmafrekvens: Hormonal balance & Detox

v.44

Enkla, naturliga metoder att stärka sitt immunförsvar

Plasmafrekvens: Strong Immunity

v.45

Hemligheten bakom att alltid vara stressfri & lycklig

Plasmafrekvens: Lymph power

v.46

Förlåtelsens mirakulösa helande kraft

Plasmafrekvens: DNA repair

v.47

Inre organens hemliga (emotionella) liv

Plasmafrekvens: Organ Support

v.48

Återhämtning, en inbyggd mekanism som vi kan aktivera

Plasmafrekvens: Regeneration

v.49

Varför det är så viktigt med avslappning i dagsläget

Plasmafrekvens: Relaxation

 

 

LJUSTERAPI

Ljuset är den viktigaste ”tidsvisaren” som styr vår dygnsrytm. Dagsljuset bidrar alltså starkt till vårt välbefinnande.

Forskare har studerat de biologiska effekterna av ljus i årtionden.

Men det var först 2002 som de upptäckte ganglieceller i näthinnan som inte används för synen, men som sänder signaler till hjärnan och reglerar hormonproduktionen. De tre viktigaste hormonerna som styr den biologiska rytmen är:


1. Melatonin sänker aktivitetsnivån till förmån för vila.

2. Kortisol ”programmerar” kroppen för dagläge.

3. Serotonin fungerar som stimulant och motivator.

Ljuset påverkar delar av mellanhjärnan (hypothalamus) och tallkottkörteln.

Ljusbehandling har också effekter på serotoninbalansen i hjärnan, samt ger förbättrat blodflöde i hjärnan. Vid ljusbehandlingen använder vi oss av lampor av s.k. bredspektrumtyp (s.k. dagsljuslampa) som ger ett vitt ljus.

Klar effekt har noterats vid årstidsrelaterad bulimi (ätstörning), årstidsrelaterade smärttillstånd, PMS, störd dygnsrytm, personer med långdragna depressioner under vinterhalvåret, psykisk ohälsa, m.m.

Här har vi skapat en ljusmiljö som stödjer människans biologiska dygnsrytm och välbefinnande, så kallade Heal-well-ljus.

 

 

LJUDHEALING

Att hela med ljud är den äldsta formen av helande. Ljudhealing omfattar många olika metoder och härstammar från flera urgamla kulturer och traditioner.

Att musik och ljud påverkar oss på olika sätt, det känner vi alla till. Enligt vetenskapen så är allt uppbyggt av energi, vibrationer och rytmer.

Liksom all massa har sin energifrekvens så har också alla kroppens organ det, sin egen "ton". Om det uppstår obalans i kroppen så kan tonen i kroppen bli "falsk". Det kan ge blockeringar som kan orsaka ett sämre hälsotillstånd. Genom ljudhealing så kan man "stämma" kroppen till sin rätta frekvens.

Ljudets frekvens kan liknas vid djupgående energimassage på atomnivå, som akupunktur med ljud (inom skolmedicin används ljudvågor till exempel vid ultraljud eller för behandling av njursten).

Ljud påverkar våra känslor och vår sinnesstämning. Dessa känslor påverkar i sin tur nervsystemet som har en stor inverkan på kroppen både fysiskt och psykiskt. Det är även denna vetenskap som ljudhealingen grundar sig i, som har en läkande effekt på både kropp och själ.

Ljuden från kvartskristall klangskålar ger specifika ljudvibrationer till vävnader i kroppen på en cellulär nivå i både energifält och meridianer i kroppen. Du både hör och känner fridfulla och lugna ljudvågor som ger resonans och respons i kroppen. Din kropp och själ slappnar av redan efter några minuter.

När organen är i obalans för att frekvenserna inte längre är i harmoni, så kan denna obalans resultera i sjukdom. Ljudhealing sessionen är utformad för att återupprätta och upprätthålla harmoni som skapar balans och välbefinnande i kropp och själ.

 

PLASMATERAPI (med högprecision pulserande plasma)

Det vetenskapliga samhället erkänner oscillerande pulserade elektriska plasmafält som effektiva för att förstöra t.ex. cancerceller och MRSA i laboratorieexperiment.

Samma fantastiska upptäckt gjord av Dr. Royal Rife på 1960-talet ... Nu, ytterligare förfinad, erbjuder vi den till dig - plasmaterapi med högprecision pulserande plasma.

Dr. Royal Raymond Rife (kallad för "Mannen som botade cancer") var banbrytande i utvecklingen av radiofrekvensteknologi för att utrota infektioner i kroppen. Han fann att varje biokemisk förening vibrerar med sitt eget distinkta genetiskt bestämda frekvensmönster.

Ny forskning har nu visat att virus, bakterier, parasiter och andra patogener är känsliga för en specifik "frekvens" och kan elimineras genom att använda samma frekvens tills mikroben "sönderdelas". Plasmafält och resonansfrekvens kan förstöra sjuka celler, virus, bakterier och parasiter, utan att skada friska celler.

Plasmaterapi med högprecision pulserande plasma som vi använder oss av, fungerar ungefär på samma sätt som när ett vinglas krossas när en operasångare träffar rätt tonhöjd. Denna terapi är oerhört effektiv mot virus, dåliga bakterier, mikrober, sjuka celler, patogener, m.m. Det vill säga att vi tar bort orsaken till dina hälsoproblem, och inte bara symptomen. Plasmaterapin minskar och eliminerar inflammation, infektion och andra obalanser i kroppen utan att skada friska celler! Denna terapi fungerar också utmärkt för detox, återuppbyggnad av benstommen, inre organ, musklerna, vävnader m.m. Samt den hjälper kroppen att återställas till sin optimala funktion.

 

För individuell plasmaterapi kontakta oss på yoga@natha.se

 

PÅ GÅNG

v.42 - v.49 - White Healing Lounge [läs mer]
den 16 dec - Julfest [läs mer]
den 27 - 30 dec - Vinter Retreat - En magisk inre resa [läs mer]
Sundays - Ecstatic Dance [läs mer]
den 15 jan - Öppet Hus - Yogadag [läs mer]
den 17 jan - start: Integral YOGA [läs mer]
den 19 jan - start: Meditationsgrupp [läs mer]
den 27 jan - start: Tantra yoga för kvinnor [läs mer]