Natha Yoga Center Karlskrona
Karlskrona » Yogaresa - internationellt yogasymposium Herculane

Yogaresa - internationellt yogasymposium Herculane


Baile Herculane, Rumänien - LIVE ONLINE

Internationellt yogaläger

Lär dig känna andra yogier och yogatraditionen genom gemensamma föredrag, konferenser, meditationer, konst- och naturupplevelser. 

Baile Herculane är en gammal kurort i Karpaterna. Vårlägret erbjuder ett paradis såväl i sin inre som yttre natur; kristallklara floder, varma källor, majestätiska berg och en hjärtlig upphöjd stämning när över tusen yogier från hela världen möts och praktiserar tillsammans.

Detta Internationella Symposium erbjuder minst 2 andliga exemplifieringar (meditationer) dagligen, olika inressanta föredrag, unika initieringar, filmvisningar, teaterpjäser,m.m.
För dem som vill och anmäler sig i tid arrangerar Natha Yogacenter Sverige gemensamt boende, yogapass och vandringar i naturen, vilket ger ännu en dimension av gemenskap i lägret. Vi kan även förmedla hotellrum till förmånliga priser.

Kostnaden för lägret kommer att ligga på ca 3500 exl. mat. Resan till Bukarest och vidare till Heculane får ni själva ta hand om. Nu är det wizzair.com som flyger Malmö-Bukarest för mycket billiga priser, alt. Blue Air från Köpenhamn.

Hör av dig till yoga@natha.se eller till din yogalärare för anmälan och mer info angående villkor för deltagande!

BAD HERCULANE är beläget i sydvästra Rumänien vid Cerna-flodens strand och sträcker sig vid Domoglad-massivets fot (1100 m höjd), naturreservat som är känt för dess skönhet och för sina sällsynta växter. Det mysiga Herculane ligger ca 200 km från staden Timisoara och ca 600 km från Bukarest.

Fastän Herculane ligger i en bergstrakt så är klimatet det mildaste i hela Rumänien. Den årliga genomsnittstemperaturen är 9°C. Högsta lufttrycksvärden finns i oktober, november och är lägst i juli, augusti.

Herculane har i närheten av hotellet Roman, en hög negativ jonisering av luften, (2000 negativa joner/cm). 15 termala mineralvattenskällor finns i människohälsans tjänst. Känd redan från romarnas tid, för sina varmvattenskällor, med en temperatur mellan 38°C-60°C, är Herculane idag en modern kur- och behandlingsort i samband med:

*Rörelseapparaten
*Perifera nervsystemet
*Urogenitalapparaten
*Matsmältningsapparaten
*Diabetes
*Andningsapparaten
*m.m.

Nästan varje hotell har sin egen behandlingsklinik, med all service som behövs för den bästa trivseln. Badorten är byggt i området av 2000 år gamla romerska termer.

Här kan du se det dagliga programmet

 

PÅ GÅNG

ONLINE COURSE - From the ego to the SOUL [läs mer]
Måndagar - Integral YOGA [läs mer]
Onsdagar - Meditationsgrupp [läs mer]
Tisdagar - Lunchyoga för grupper [läs mer]
Torsdagar - Tantra yoga för kvinnor [läs mer]
Torsdagar - Esoterisk Tantra Yoga (för par och singlar) [läs mer]
Mondays - Yoga in English DROP IN [läs mer]
lör den 11 sep - Ljudhealing [läs mer]
sön den 19 sep - ritual med Tripura Sundari [läs mer]
tors den 23 sept - Medicinsk yoga för att bli av med stress, spänningar ch smärtor [läs mer]
lör den 2 okt - Cacao Ceremony [läs mer]
lör den 16 okt - retreat: Orubblig harmoni [läs mer]
v.42 - v.49 - White Healing Lounge [läs mer]
den 31 okt - den 7 nov - Ängla- och ärkeänglavecka [läs mer]
privat terapi - PLASMATERAPI och LJUDHEALING [läs mer]